Jövőhéten valamikor ráérsz? Begurulhatnál moccal debibe és valahol ütközhetnénk. Csak meg kell nézzem azt a szép drz-t tudod, hogy segitsen befolyásolni a döntéshozatalban.
Kossuthban vagyok, a hármasban.
Először féltem tőle, de am jó, mert jók a szobatársaim, elvagyunk mint a befőtt.
Hasam kockásra röhögöm sztem évvégére
Eddig még tetszik, meg hát ez van, ezt kell szeretni.
Az ÉTK előtti kávézónál is sokszor áll egy 636 os... egyszer úgy bámultam, h majdnem átestem egy biciklin.
nem, nem volt vicces, nem látták, csak vagy ezren
Drága istenem 636 ááá ha csak rágondolok is feláll. Főleg a 2004-estől. Annyira gonosz feje van, hogy szinte leolvasni róla, térj ki előlem mert megeszlek. Imádom őket.
nem, még semmit. Debben még csak annyit tudok, h a busztól elmászok a koliig (azt is valahogy jónagykörben, mert mire odaérek, a vállamon rendszerint szerdáig nemsok bőr van...) utána koliból órákra, meg ezt vissza, és kész. Jah meg egyszer voltam korival végig a sugárúton, ki a fórumig.
Először féltem tőle, de am jó, mert jók a szobatársaim, elvagyunk mint a befőtt.
Hasam kockásra röhögöm sztem évvégére
Eddig még tetszik, meg hát ez van, ezt kell szeretni.
Az ÉTK előtti kávézónál is sokszor áll egy 636 os... egyszer úgy bámultam, h majdnem átestem egy biciklin.
nem, nem volt vicces, nem látták, csak vagy ezren