Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövőhéten valamikor ráérsz? Begurulhatnál moccal debibe és valahol ütközhetnénk. Csak meg kell nézzem azt a szép drz-t tudod, hogy segitsen befolyásolni a döntéshozatalban.
vedd meg az akrát és vágasd rövidebbre.. ha nagyon hangos még mindíg belerakhatod a db killert
én mingyá meek viszont, holnap vasutas sztrájk, jó lesz reggel utazni a buszon... összes vonatos bejárós busszal fog jönni reggel Debbe
Ugyan ugyan ne bolondozz. Éjfélig általában sosem alszok el.
nah elaludtatok?
Ezazz király.
egyetemen nem annyira gáz mint szakközépben....
ÚÚÚ elsősnek lenni nem túl jó dolog. Igaz én nem voltam egyetemista, de mennyire utáltam mikor elsős voltam szakközépben.
másodikos leszel ha megbuksz is... csak majd csúszni fogsz, de ne csússz inkább
aha remélem jövőre már nem
elsős vagy amúgy?
Értem. Az a lényeg, hogy a társaság jó. Akkor már baj nincs.
Én tudom, h hol van ,mer' már takaritottam az üvegét, van pár négyzetméter rajta
Kossuthban vagyok, a hármasban.
Először féltem tőle, de am jó, mert jók a szobatársaim, elvagyunk mint a befőtt.
Hasam kockásra röhögöm sztem évvégére
Eddig még tetszik, meg hát ez van, ezt kell szeretni.
pedig én is egyetemre járok...
nekem se....
Aha....fogalmam sincs az hol van.

Az ÉTK előtti kávézónál is sokszor áll egy 636 os... egyszer úgy bámultam, h majdnem átestem egy biciklin.
nem, nem volt vicces, nem látták, csak vagy ezren
hehe, nah majd ha aktuális lesz majd eligazitunk ha gondolod
Persze hogy megvan, de azzal kevésbé állatkodom, inkább hosszú túrákra használom, ráér még szétütni.
Kolid merre van? Nem rossz amúgy kolisnak lenni?
Drága istenem 636 ááá ha csak rágondolok is feláll. Főleg a 2004-estől. Annyira gonosz feje van, hogy szinte leolvasni róla, térj ki előlem mert megeszlek. Imádom őket.
nem, még semmit. Debben még csak annyit tudok, h a busztól elmászok a koliig (azt is valahogy jónagykörben, mert mire odaérek, a vállamon rendszerint szerdáig nemsok bőr van...) utána koliból órákra, meg ezt vissza, és kész. Jah meg egyszer voltam korival végig a sugárúton, ki a fórumig.
haver is kawa őrűlt, 1 éve vett egy zx250r-t, de tavasszal le akarja cserélni 636osra vagy milyenre, nem vágom a kawákat...
lehet csak marad a multkori project: megveszem tőled a 2 akrát oszt teszek fel 4-et hátha jobban szól!