Én Tudom. Szerintem Te nem érted, hogy én mit akarok.
Nem veszek se 250 2T, sem 4T 400 as körüli gépet mert fölösleges egyelőre. Megváltozott a tervem hallgatva rátok. Csak ez a megnyilvánulásod bosszantott fel mikor olvastam, mert ezt úgy érzem teljesen alaptalan.
Valószínű hogy az exc- re értetted, hogy nem szánék rá annyit mert sokallom. Félre értettél. Feltételezem kinézete alapján hogy jó állapotban van és az ára is megfelelő.
DE 1. nem tervezek egyelőre ennyi pénzt kiadni.
2. nem tervezek ilyen nagy kategóriából választani.
Szerintem egy 125- ös ért 400 ezer hat nem tudom. Szerintem azért arra nagyobb az esély hogy kapok. Most nem tudom mire fel teszel ilyen megjegyzéseket. Vilàg életemben gondos motor tulaj voltam. Ha magyarba ennyire gondoskodó, és aprólékos tulajok lennének legalàbb mint én akkor nem lenne ennyi szar a piacon. Megnézheted a Gixit milyen àllapotban hirdetem. Költöttem rà 100 ezret hogyha eladom hozzam ne jöjjenek anyàzni. Meg nézném én hàny ilyen hülye van aki eladàs előtt ennyit költene a motorjàra, pusztàn elvek miatt. Màs pénztàrcàjàban megkérlek, ne túrkàlj!
Megvan, gyere le érte oda adom!
Nem veszek se 250 2T, sem 4T 400 as körüli gépet mert fölösleges egyelőre. Megváltozott a tervem hallgatva rátok. Csak ez a megnyilvánulásod bosszantott fel mikor olvastam, mert ezt úgy érzem teljesen alaptalan.
Valószínű hogy az exc- re értetted, hogy nem szánék rá annyit mert sokallom. Félre értettél. Feltételezem kinézete alapján hogy jó állapotban van és az ára is megfelelő.
DE 1. nem tervezek egyelőre ennyi pénzt kiadni.
2. nem tervezek ilyen nagy kategóriából választani.
hol, mikor? szokásos helyről indulhatunk?
Pontos időpontot azt nem tudok.
Jó motorolást!