Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Tanki hogy áll most? Agyonlőnek ha bemerészkedünk pitekkel? Régi enduro-vonalak megvannak még?
Nem lusta vagyok csak még nem volt időm felmenni a városba suli után belsőt venni de a jövőhéten már veszek és megcsinázom'
Pont tegnap kérdezte Dudás A. h. te miért nem jöttél, én meg mondtam neki h. még a defektet se csináltad meg olyan lusta vagy... és beletrafáltam...
Na akkor fasza! Mostmár muszáj lesz időt szorítanom, hogy megcsináljam a deffektet mert kezdenek "elvonási tüneteim" lenni
király volt, az idő is, meg a talaj is. 80km összejött a a végére
Milyen vót' a motorozás srácok? Nem tudtam menni még mindig deffektes a motor
jaja, előtte hívsz, és beszélünk!
zsír, valamikor elugrok érte, majd egyeztetünk
Szeva!

Megvan, gyere le érte oda adom!
meg van még az a hátsó sárvédő merevítőd drz-hez?
jóvolt ma, elfáradtam rendesen
OK!
ha jössz akkor hívj fel: 30/huszon6huszon33huszon1
szokásos hely 10 óra! kb 4en már vagyunk..
az ismerősök is vad idegenek voltak egykoron!
Én Tudom. Szerintem Te nem érted, hogy én mit akarok.
Nem veszek se 250 2T, sem 4T 400 as körüli gépet mert fölösleges egyelőre. Megváltozott a tervem hallgatva rátok. Csak ez a megnyilvánulásod bosszantott fel mikor olvastam, mert ezt úgy érzem teljesen alaptalan.

Valószínű hogy az exc- re értetted, hogy nem szánék rá annyit mert sokallom. Félre értettél. Feltételezem kinézete alapján hogy jó állapotban van és az ára is megfelelő.
DE 1. nem tervezek egyelőre ennyi pénzt kiadni.
2. nem tervezek ilyen nagy kategóriából választani.
lehet én is mennék holnap ha nincs eső,
hol, mikor? szokásos helyről indulhatunk?
ott mindig van valaki de ismerősökkel mindig faszább mint vad idegenekkel
nézd már vissza kinek a motorjához írtál, ez nem 125ös.....
Ez Gabinak szólt.
Szerintem egy 125- ös ért 400 ezer hat nem tudom. Szerintem azért arra nagyobb az esély hogy kapok. Most nem tudom mire fel teszel ilyen megjegyzéseket. Vilàg életemben gondos motor tulaj voltam. Ha magyarba ennyire gondoskodó, és aprólékos tulajok lennének legalàbb mint én akkor nem lenne ennyi szar a piacon. Megnézheted a Gixit milyen àllapotban hirdetem. Költöttem rà 100 ezret hogyha eladom hozzam ne jöjjenek anyàzni. Meg nézném én hàny ilyen hülye van aki eladàs előtt ennyit költene a motorjàra, pusztàn elvek miatt. Màs pénztàrcàjàban megkérlek, ne túrkàlj!
Holnap mennek ki páran a pályára, ott össze futhatsz pár elvetemült arccal :)
Pontos időpontot azt nem tudok.
Jó motorolást!
oke! Hova kellene mennem?