Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés, hol tudnál becsatlakozni? kb 11körül jó lenne találkozni. Debrecen mellett valahol.
HI!
Csatlakoznék vasárnap full kezdőként! (még szerelnem kell a kerekeket át) most lett előre gumim Vajon beindúl a gép?
erős is legyen, jó is, de pénzt nem szánnál rá sokat? akkor neked nem való a motorozás főleg crossozás nem.... arra kell még igazán sokat szánni... már bocs hogy megint írok
holnap megyk ki motorozni, ki csatlakozik? vasárnap meg egy kisebb túrát akarok csinálni Debrecentől Adony irányába.
Gyerekek,egy kis télűző program!?
Nagyon tetszik és nagyon gondolkodóba is ejtene, csak ennyit azért nem szánék rá. De nagyon tetszik.
HOMOKOZÓBA, Rim Size 21-es első gumik újszerű állapotban eladók! Akaratlagos kanyarvétel, alsó kar kevésbé fárad el! Michelin S-12- XC super soft. IRC 001440 super-soft! Az új ár feléért kínálom!
Enyime is elado! Ocsoba. Minden joval felszerelt. Gyonyoru blokkhang, felujitott futomu es ami az endurozashoz kell.
én vasárnap leszek ráérős!
hétvégén 10-13 fok lesz! irány a homokozó
hát kicsit öreg, de ha jó állapotban van sztem még vállalható.
igen akarok másikat elképzelés 250 2t vagy 450 4t
akarsz másikat helyette?
látom motort akarsz venni ha esetleg az enyém megtetszene akkor lesd meg adatlapomon vannak képek
A tervezés az pont elég nekem ! Anyagminőséges okosság, meg ilyenek jól jönnek! Kereslek majd, ha hazaérek ! Előre is köszi!
tervezésben tudok segíteni, de legyártásban nem max 1-2 szerszám gyártónak megadom az elérhetőségét, de nem biztos hogy velük költség hatékony lesz a legyártása
Áhhhh köszi!
Helo. Csinálta Sportmotor egy egész jó 2T vs 4T összehasonlitást,
annyi hogy az árakat átkell számitani maiakra és az üzemórákat a saját felhszanálási körülményeidre. LINK
Ide-oda esz a fene engem is Ojrópában, de most még a nagy vízen túl vagyok ......remélhetőleg nem sokáig már
merre vagy, hogy most nem otthon?