Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vámospércsi út, F1 autó mosó mellett
Sziasztok,Debrecenbe hol találok motorgumist? ahol lehet vásárolni uj gumikat is és használtgumikat is? esetleg pontos cimet ha tud valaki?
Most hétvégén lesz!
Remélem az első 100 ba beférek
Gyere te is ez nem lesz igazi kemény hard enduro!
Neked való lesz!
HELYEZÉSED?
Ha kell valakinek YAMAHA dob
60-as be ömlővel
06202137824
Okés köszi! Igazából májusba hozom le majd a bringát, + ma kiderült, hogy májusba költözök el másik albérletbe, de hogy hova az még kérdéses. Szóval majd még érdeklődök meg nézelődök háta...
Lehet,tudok!Malompark,mélygarázsba van zárt parkoló,kicsit utána kell járni,de ha nincs jobb rékérdezek.
Sziasztok debibe tudtok olyan motor szerelöt aki motor külözést válal?SOS BE KELLENE A SEGITSÉG
Ugyan még nem jártam itt , de tudom hol lehet ...jól néz ki
http://youtu.be/JUaWs2oi8jU
Sziasztok! Füredi 67 környékén nem tudtok valami motor-kerékpár tárolót ami kiadó? Mert le akarom hozni a motoromat, de kint nem szeretném hagyni a parkolóba... külön garázst meg nem szeretnék fizetni egy motornak. Ha valaki tud valamit jelezzen! Köszi szépen.
Úgy nézem nem nagyon pörögtetek rá
Mit nyújtogatod a lábad öreg, azt hitted ott vagyok melletted?
Azt a párost is le lehetne fotózni, azzal még rayabb lennél.
Az Öreg légtornász, mandiner kipipálva
Péntek prolog
Szombat verseny 70km
Vasárnap is verseny 5km
Nevezési díj nincs de a román szövetség is kint lesz így van fizetni való.
Napi licensz és biztosítás összesen 25 euro
A vasárnapi rövid távot egyenlőre még nem tudom hova tenni. Lehet ott majd külön elmegyünk motorozni egy jót. A helyszínen többet tudunk majd
Nem érteni Romány nyelven, nevezési díj? ez több napos?
Szevasztok,
vénkertben keresnék garázst, van itt valaki a környékről?
Helló! Az egész ország területén lesz vagy egy adott helyen ! Kérlek pontos időpont, helyszín, megjelölését írd meg nekem
Olcsó és nem hard endurós,motor dobálós versenyre aki akar jöjjön!
Ez inkább a neve is mutatja Trophy. Már elég sokan megyünk a városból.Itt a lehetőség egy nagy motorozásra. Gyönyörű helyen és legálisan tolhatod neki! A mentor megjelenésére is számítunk
Mégha ujjat nem is, de újat lehet venni . Én legutóbb az R17-től vettem. Itt van a honlapjuk , az István úton találod meg őket.
De majd jönnek a helyi erők , ők biztosan tudnak mást is ajánlani .
Sürgősen keresek gumikat!
Jelenleg Dunlop Sportmax GP 190/55ZR17 és 120/70ZR17 van rajt. Jó állapotú vagy kicsit használt is érdekel.
Debrecenben hol lehet esetleg ujjat venni? - de nem arany árban!
Nemzetközi Díj! Azon dolgozom, /#55 Riders Academy/, hogy a tanfolyam elvégzése után, néhány év alatt, te is eljuthass idáig!
2014-es Budapest Motor Fesztivál Hungexpo Budapesti Vásárközpont. Debreceni Tesco parkolóból, szombat 2014.03.22-én egy autó indul, 8:00-kor, még három fő szükséges az induláshoz, 4000/fő! Visszaérkezés Debrecenbe,19:00-óra!
eladó!