Ma az összes homokfeljáródat kipróbáltam amit vasárnap felmásztál!
A hétvégén Felhozó Verseny., Enduro-Cross szakaszokkal és Csapatokkal!Egy-egy motoros, mindenki kap egy csipet a karjára és váltótárs fogja az ellenőrző állomáson átadni párjának.
Két emberen fog múlni az eredményesség, hogy ne fáradjon el a pilóta!
Még így is ......
Nem írom le a sok drz fan miatt
4-et nem is lehetett vele felfelé kapcsolni mert ott már semmi rugalmasság nem volt benne,persze az enyém E változat volt ráadásul
Az hogy egy keresztbe álló fát felfelé esetleg átemelve az elejét tovább haladj,nem volt egyszerű NEKEM!
Az biztos hogy annyira nem kínoztam a Drz 400E típusú motorkerékpáromat
Heló Laci!
Nem tudom így, tudod-e ki vagyok...az egyik stunboyos srác, Roli haverja
A nagy pakolásba, körforgásba nem tudtam gratulálni. Nagyon faszán meg lett szervezve ez az egész. Jobban nem is nagyon lehetett volna. Egy élmény volt ez a hétvége
Ja, azt gondoltam hogy ez egy fajta pénzkeresési lehetőség, idővel elgondolkodtam volna rajta én is
Nincs Pitbike agyam, mikor az enyém elkezdett tönkre menni, felszámoltam mindent mint a Termelő szövetkezetek. Már csak egy két csicsamás dolog maradt
Hogy ez mibe kerül? az év végén kiderül! Addig, ahogy egy Skót nemestől tanultam" végzem a dolgomat, mint egy bot"
Kis Radácsinak kellene egy hátsó Pit-agy, tudnál neki segíteni a beszerzésben?
Kerestelek ma az-az vasárnap délután, mert egy nagy plakátot vittem neked, a 2004-es Brno-i versenyemről, amikor is egy napon,két kategóriában is dobogó első fokán végeztem a Cseh GP-én!
Bocsáss meg Dudi, de ez az előadóterem olyan ,mint egy ravatalozó...fekete keret a vásznon ,a virág az asztallal akár egy koporsó...nem tom , itt inkább a múltról lehetne beszélni...
bocs még1szer,épp borozgatok
Hol lesz ez a buli?
Indulsz is rajta?