Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek szerint nem jössz?!
Hol lesz ez a buli?
Indulsz is rajta?
Már mondtam neki hogy rakjon valami rövidebb áttételt hogy felfelé is legyen valami erő benne,bár nem biztos hogy ugyan oda akar vele menni
fasza,akkor a Gy-é jó ahogy van
Ma az összes homokfeljáródat kipróbáltam amit vasárnap felmásztál!
A hétvégén Felhozó Verseny., Enduro-Cross szakaszokkal és Csapatokkal!Egy-egy motoros, mindenki kap egy csipet a karjára és váltótárs fogja az ellenőrző állomáson átadni párjának.
Két emberen fog múlni az eredményesség, hogy ne fáradjon el a pilóta!
okk, ha nem jön össze a létszám hívj, én szabad vagyok a hétvégére, csak legkésőbb péntek délutánig szólj, ha szombaton mennénk
Amúgy sokkal többet ment mint 70en
100valamenyit biztos
Még így is ......
Nem írom le a sok drz fan miatt
4-et nem is lehetett vele felfelé kapcsolni mert ott már semmi rugalmasság nem volt benne,persze az enyém E változat volt ráadásul
Az hogy egy keresztbe álló fát felfelé esetleg átemelve az elejét tovább haladj,nem volt egyszerű NEKEM!
Az biztos hogy annyira nem kínoztam a Drz 400E típusú motorkerékpáromat
baszki , ment vagy 70-et ?
13-51
egyébként, anno a DRZ-n milyen áttételt használtál ?
egy új gumi nekem is esedékes lenne,csak nincs kincs
jó szórakozást !
Az öreget szeretném kicsalni mert egy elég erőset akarok menni,most rakom fel az új gumimat is:)
Észben tartalak azért,minden lehetséges!
hijj, en lehet jelentkezek!
Ha gondolod szombaton gyere motorozni a dombságba. Jó gumi előny!
Köszi Jacek,örülök,ha jól éreztétek magatokat!Team munka volt!Nagyon sok embernek jár a köszönet.Remélhetőleg lesz folytatás!Üdv:Laci
Heló Laci!
Nem tudom így, tudod-e ki vagyok...az egyik stunboyos srác, Roli haverja
A nagy pakolásba, körforgásba nem tudtam gratulálni. Nagyon faszán meg lett szervezve ez az egész. Jobban nem is nagyon lehetett volna. Egy élmény volt ez a hétvége
Ja, azt gondoltam hogy ez egy fajta pénzkeresési lehetőség, idővel elgondolkodtam volna rajta én is
Nincs Pitbike agyam, mikor az enyém elkezdett tönkre menni, felszámoltam mindent mint a Termelő szövetkezetek. Már csak egy két csicsamás dolog maradt
Hogy ez mibe kerül? az év végén kiderül! Addig, ahogy egy Skót nemestől tanultam" végzem a dolgomat, mint egy bot"
Kis Radácsinak kellene egy hátsó Pit-agy, tudnál neki segíteni a beszerzésben?
Ez megélhetési forrás, vagy csak pénzköltési hobbi?
A héten Pittesekkel kezdek, kb: egy hónapig tart az országjárásom, ezt követően, március elejétől fogok, edzőtábort tartani a motardosoknak!

Üdv, #55 Riders Academy
Kerestelek ma az-az vasárnap délután, mert egy nagy plakátot vittem neked, a 2004-es Brno-i versenyemről, amikor is egy napon,két kategóriában is dobogó első fokán végeztem a Cseh GP-én!
Köszi az oktatást.
Én kérnék majd egy visszajelzést, hogy mikor mész motorozni (főleg SM).
Köszönet azoknak, akik megtiszteltek az előadáson
Bocsáss meg Dudi, de ez az előadóterem olyan ,mint egy ravatalozó...fekete keret a vásznon ,a virág az asztallal akár egy koporsó...nem tom , itt inkább a múltról lehetne beszélni...
bocs még1szer,épp borozgatok
szívesen mentem volna, de a hétvégén Pesten vagyok remélem azért volt sok érdeklődő!