Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jogsi,erre a motorra? na ne viccelj!
holnap nem jó nekem, de majd írj ha mész legközelebb. remélem addigra a jogsim is megjön
nézz ki holnap Rabócsira!
Az eldugult szellőzőrendszer hibája,vidd el szerelőhöz,tudok ajánlani egy jópárat privátba/ahova ne http://youtu.be/YTwKEw7BErw
Láttam ma egy motorost a határba,annyira ment,hogy nagyon!Ki lehetett?
Szia! Mennék ÉN csak a motoromnak is akarni kell! Említettem neked, hogy lefojtottam a lihegőt és szétnyomott ezt-azt, Ma délután próbálom ki, ha minden fottúl működik, akkor részemről vasárnap az oláhoknál csapathatunk . A képen azt láthatod hogyan szorítanak nekünk, hogy együtt mehessünk
Dudi!
Holnap veretjük?
EZ TÉVEDÉS! Ez nem Laca, hanem - MZ Quados Laca Fotója. A képen Miska-Bátyám látható a tanyáról.(86 éves,nem iszik,nem vezet, csak énekelt 2-3 nótát nekünk, és most pont zoknit cserél a Quad kilépőjén megpihenve.)
Debrecen környéki homok nagyon kivette Laca erejét, így hát zokni csere után újabb csapatás
felkelek vasárnap reggel hétkor, ha nem esik elindulok ki, ha majd napközbe kezd el esni akkor meg igy jártunk de csak lesz tán egész nap annyi idő hogy motorozzunk egy jót, remélem
Vasárnapra igérnek jobb időt,úgyhogy a pályanapot egyenlőre nem fújjom le!Viszont sajnos a szombat esti pizsama party,elmarad!Következő pályanapkor,megtartjuk!Mi bajunk lehet?!
11 supermoto-s már van.Úgyhogy gyertek ti is Gabi!
hat en vasarnap mennek. Gyere akkor te is.
Szombaton Pócs esetleg valaki? Vasárnap lehet hogy beüt a 'ménykű' !
Helyszínen van fizetés,tehát nincs kockázat!Várunk!Szerintem lesztek páran,supermotosok.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!

http://motorosruhajav.blogger....
Sehol igazából. Lábam fasza végül is. Csak a biztosító...na az....
sztem sehol, én ebayröl szoktam...
csá
merre jártál? lábad ?:D
Hali, most már nincs elővételi csak helyszíni jegy?
Ha nem esik én ott leszek!
Emlékeztetőnek!
Helló mindenki!
Valaki tud segíteni abban hogy Debrecen környékén hol lehet gopro kiegészítőket vásárolni? Van valami üzlet?
Sziasztok. Mi a helyzet errefelé, gondoltam benézek már kicsit, mert hónapok óta nem jártam erre. Megy a motorozás uraim?