Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a Rock Caféban lesz, már kiderült. Lehet megyünk spanokkal.
Ha lesz kedved gurulj erre egy kávéra..beszélgetésre
Ilyenek ezek a DRZ-sek,látod!... Egy idő után aztán mind KTM-et szeretne.... ( Na ezzel kiugrasztottam a nyuszit a bokorból! ) Egyébkén már megvan a koncepció a túrázós történetre is...Gyakorlatilag az amit leírtál.
van valakinek esetleg eladó leo vince x3-asa?
Ezt már szeretem
Jól van te Göncigeci!
TE BUZIFEJŰ mondtam már hogy nem GönCZ hanem GÖNC
Múltkor ittam Gönczi barack pálinkát. Hát az szar volt. Szerintem nem volt köze Gönczhöz.
írtam!
Nem,hogy vennél egy jó túrát mellé.. A KTM meg jó lesz pályázni,endúrózni..pld Román ősszel..na ott vannak kihívások .
Engem meg nem is hívott [Phoenix] na mindegy..mióta nem drz-és vagyok nem szól..

nagymatel gmail hu !
pálinka kellene! valami elérhetőséget adjál már légyszíves
coca cola mellett, SULZER! A sarokban vagyunk, idetalal, ki is van tablazva.
most olvasom, akkor holnap elküdöm a kollégával a 2 aksit+ kártyát! megadom a számod neki és h hova is menjen, az NI után a szerszám gyár asszem?!
naa de tudod izé, nemtalálom a hirdetését se
..és 2x cserélnék olajat az EXC-n a túra
alatt!
vaaaagy, inkább nemhogy jönnél Te is
....Én pedig sütök neked pogácsát útravalóra!
ha kölcsön tudod adni azt nagyon megköszönném, jó lenne sok anyagot összeszedni erről a túráról, a héten meg jövőhéten végig dolgozok, ha debrecenben jársz arra tudsz fordulni napközben?
van 2dbom... ha kell írj itt,vagy facén és a héten bejuttatom valahova, vagy a céghez,vagy parillába vagy tudom is én... van egy 32gb-s kártyám is ha kellene,szivesen odaadom!
üdv
Szerintem sosem drogozott!
Csá!

Bartha Sanyi felnizik még ?
az fasza.