Valaki tudna írni tippeket mi lehet a baja a mocimnak : kevés volt az olaj benne 10w 40 öntöttem bele és vártam szépen bemelegedjen csaptam egy próba kört és 10 nél érdekes nem nagyon engedi előre hátra rángat mi lehet a baja ?igaz nem sok benne a benzin de akkor se kéne ilyet csinálnia...
Augusztus 17-20 között Erdély-Székelyföld motoros túrát szervezünk!
Tervezett útvonal: Budapest-Szolnok-Berettyóújfalu-Ártánd-Kolozsvár-Marosvásárhely-
Szováta-Gyergyószentmiklós. (kb. 650 km.)
Visszafelé: Gyergyószentmiklós-Szászrégen-Dés-Zilah-Nagykároly-Nyíregyháza-
Budapest.(kb. 700 km.)
Szállás Gyergyószentmiklóson, félpanziós ellátással 3 éjszaka.
Első nap késő délután érkezés a szálláshelyre.
Második nap Gyilkos tó-Békás szoros-Békás víztározó-Karácsonkő-Bákó-Gyimesek-Marosfő-Gyergyószentmiklós
. (kb. 350 km.)
Harmadik nap Csíkszereda-Tusnádfürdő-Szent Anna tó-Bálványos-Kézdivásárhely-Csíksomlyó-Gyergyószentmiklós. (kb. 350 km.)
Negyedik nap reggeli után haza indulás.
A túra szállás-félpanziós ellátással, túravezetéssel 75 euró/fő. A benzint és zsebpénzt egyénileg. Amennyiben érdekelne a túra, jelentkezzetek:
06204724166 Szigeti Istvánnál (Motor: Piaggio X9)
06309061066 Bakos Sándornál (Motor: Aprilia Scarabeo 500)
Sziasztok!
Megváltam kedvenc 250-es tanulómotoromtól és most keresem az utódját egy GSX-R 600 K4 személyében, ha valakinek a valakije pont tervezi egy ilyen gép eladását akkor nyugodtan lehet jelezni
Cső. Mi ismerjük is egymást..Plébán uncsija vagy...jártunk egy időben kocsmázni együtt....Krajciba Én Gumipókot alias Kulcsár Lajost ajánlom..jó munkája van, nem is dolgozik horror áron..ideje az kevés van úgy hallom mostanában, de rá kell kérdezni..facebookon írok egy telószámot ha gondolod
Augusztus 17-20 között Erdély-Székelyföld motoros túrát szervezünk!
Tervezett útvonal: Budapest-Szolnok-Berettyóújfalu-Ártánd-Kolozsvár-Marosvásárhely-
Szováta-Gyergyószentmiklós. (kb. 650 km.)
Visszafelé: Gyergyószentmiklós-Szászrégen-Dés-Zilah-Nagykároly-Nyíregyháza-
Budapest.(kb. 700 km.)
Szállás Gyergyószentmiklóson, félpanziós ellátással 3 éjszaka.
Első nap késő délután érkezés a szálláshelyre.
Második nap Gyilkos tó-Békás szoros-Békás víztározó-Karácsonkő-Bákó-Gyimesek-Marosfő-Gyergyószentmiklós
. (kb. 350 km.)
Harmadik nap Csíkszereda-Tusnádfürdő-Szent Anna tó-Bálványos-Kézdivásárhely-Csíksomlyó-Gyergyószentmiklós. (kb. 350 km.)
Negyedik nap reggeli után haza indulás.
A túra szállás-félpanziós ellátással, túravezetéssel 75 euró/fő. A benzint és zsebpénzt egyénileg. Amennyiben érdekelne a túra, jelentkezzetek:
06204724166 Szigeti Istvánnál (Motor: Piaggio X9)
06309061066 Bakos Sándornál (Motor: Aprilia Scarabeo 500)
Megváltam kedvenc 250-es tanulómotoromtól és most keresem az utódját egy GSX-R 600 K4 személyében, ha valakinek a valakije pont tervezi egy ilyen gép eladását akkor nyugodtan lehet jelezni