Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Debrecenben vagy a a megyében műanyag hegesztős embert tudtok ajánlani? 2 letört rögzítőfület kellene vissza varázsolni!
koszi, mar rendeltem hozza alubol ebayrol, meg hazat is.
milyen konzol kell? a derékszöges... nekem van 1 eladó...
ha ismered holik tibit ....
ő mondta hogy a h.ringen besokallt annó a fehér R1-el és vagy a bukótér vagy leteszi ahogy kell. leborította és elfordult a rohadék motor. nekem is ajánlották hogy ha nem adja ki akkor le kell borítani és elfordul, csak a sport szelet is ott lesz a gatyában.

nekem ez lett a móka vége
Ahogy nézem szombaton gokart verseny lesz, igy csak vasárnap tudunk menni jövőhéten pályázni! Ki jön akkor?
egy tapasztaltabb versenyző tuti nem fékezett volna és elfordítja lapon mellette balról a motort
szerintem mind a 2 ív jó lehet, csak mikor 2 olyan ember találkozik össze azon a helyen a két különböző íven abból jó dolog sose lesz
ahogy nézem beférnél még mellé, de lenne meglepi.
hali! megnéztem a videódat, és én is hasonló szitut éltem meg csak a bukfencet védtem ki egy vészfékezéssel, kis királyt vertem volna telibe akkor és most a 28--ai derbin is legalább 3-an tettek ott keresztbe. kérdés: mint látszik te is gyorsabban fordultál mint aki külső ívről fordult eléd, én is belső íven kanyarodom ott, nagyobb kanyarsebességgel mint akik elém vágnak. vajon a helyes/gyorsabb ív melyik?
a vállam még mindig fáj bizonyos pozíciókban más bajom nincsen.
motoron annyi hogy elhajlott a fékkar meg kiszakadt a km óra spirál. a gopro-m meg föld körüli pályára állt, kell 1 új konzol meg burkolat nekije
okééé, melyik nap? szombat v vasárnap?
Holnap valaki környéken laza endurozas aki meg nem szerelte át sm re a motorját ?
jézusom!
ez valóba szép volt... hu gecc lett vmi komoly bajod?
Ma atirattam a motort s mivel tegnap muszakizott adatlapos lett igy a rendszamott is vinni kellet ahol egybol forgalomra alkalmatlanak nyilvanitottak ,egy repedes miatt ! igy uj lett a rendszam igy vissza a biztositohoz s kivancsi leszek hogyan irjak at a szerzodest?!
Rendicsek, jövő hétvége. Beírtam a naptáramba . Gyűljünk csak, gyűljünk csak, mint a legyek a ...... nem is mondom tovább !
Srácok...nem tud valaki eladó Yamaha Jog vagy Honda Dió kisrobogót? Ha fasza állapotban van azonnal fizet asszony tesója. Sürgősen kell neki!
Jégmotor szólj,hogy mikor jön össze a buli,mi azonnal megyünk,nekem tudod mindegy! Csináljunk öregek versenyét!Te már úgyis nyugdíjas vagy!
Toborozzatok, és közösen elmegyünk egy délutáni napra. Legyen cél az, hogy minél többen legyünk!
jövöhét vége lehet máriapócs felőlem, most nem oké.
gumipók
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok hozzátok!Debrecenbe tud valaki olyan személyt mondani aki vállal Sv 650 szelephézag ellenőrzést?
Köszöntem
Hétvégén egy kis Rabócsiring? Valaki?
Esetleg jövő héten hétközben egy kis Kecsóring? Hmm?
Odaseneki, hogy ki volt a hibás, mindenki döntse el magában, a lényeg az, hogy egyikőtöknek se lett semmi baja !
Kameratartót meg ruhát meg miegymást vehetsz még magadnak pénzért, az egészség viszont nem forintábilis !
Egerből jár egy srác velem versenyekre idehaza, egy KTM-es nagy 300Kilós utcai vassal, ennek ellenére nagyon ügyes! Vele kellene sokat motorozzál
na én elfexem, jó pihenést