ha ismered holik tibit ....
ő mondta hogy a h.ringen besokallt annó a fehér R1-el és vagy a bukótér vagy leteszi ahogy kell. leborította és elfordult a rohadék motor. nekem is ajánlották hogy ha nem adja ki akkor le kell borítani és elfordul, csak a sport szelet is ott lesz a gatyában.
hali! megnéztem a videódat, és én is hasonló szitut éltem meg csak a bukfencet védtem ki egy vészfékezéssel, kis királyt vertem volna telibe akkor és most a 28--ai derbin is legalább 3-an tettek ott keresztbe. kérdés: mint látszik te is gyorsabban fordultál mint aki külső ívről fordult eléd, én is belső íven kanyarodom ott, nagyobb kanyarsebességgel mint akik elém vágnak. vajon a helyes/gyorsabb ív melyik?
a vállam még mindig fáj bizonyos pozíciókban más bajom nincsen.
motoron annyi hogy elhajlott a fékkar meg kiszakadt a km óra spirál. a gopro-m meg föld körüli pályára állt, kell 1 új konzol meg burkolat nekije
Ma atirattam a motort s mivel tegnap muszakizott adatlapos lett igy a rendszamott is vinni kellet ahol egybol forgalomra alkalmatlanak nyilvanitottak ,egy repedes miatt ! igy uj lett a rendszam igy vissza a biztositohoz s kivancsi leszek hogyan irjak at a szerzodest?!
Odaseneki, hogy ki volt a hibás, mindenki döntse el magában, a lényeg az, hogy egyikőtöknek se lett semmi baja !
Kameratartót meg ruhát meg miegymást vehetsz még magadnak pénzért, az egészség viszont nem forintábilis !
Debrecenben vagy a a megyében műanyag hegesztős embert tudtok ajánlani? 2 letört rögzítőfület kellene vissza varázsolni!