Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pasz, kolegámat megtudnám kérdezni, szoboszlói, de most mentek el horvátba...
Egyik kedvenc zenekaromnak látom a koncert turnéjának a listájában.

Aztán kérdezem miféle rendezvény lesz? ( nem feltétlenül motoros)
valami falunap vagy mi..
nemtom, mi lesz?
csőváz Aug 30.án mi lesz hajdúszoboszlón?
Szuper Köszönöm.
Még nem próbáltam.
CSá, megvannak még a Goprohoz a tartalék aksik?
Köszi Zé!
nem
Románba járó motorosok,segítsetek!
Vasárnap páran megnézzük a Pádist.A kérdés az lenne,hogy motorra,kell-e úthasználati matrica?
Előre is köszi!
Üdv:Laci
Valakit érdekelne 4 napos transalpina transfogaras túra? aug 19-22ig, 4 napos.
Szia!
A segítség ilyenkor természetes, örülök hogy nem történt komolyabb bajod, mielőbbi gyógyulást kívánok!
van egy szett új dunlopom d220sportmax 17es 160 és 120as méret sm-re vagy sv-kre stb-re... akit érdekel keressen fel
Hello! Szerdán esetleg valaki Rabócsi? A gumihőmérséklet szerintem megfelelő lesz!
Szia!
Köszönöm a segítséget így utólag is , én voltam az elkövető szerencsére nem törtem nagyon, egy kis agyrázkódás és egy kulcscsont töréssel megúsztam.
Még egyszer köszönöm..
dfe én cska akkor veszek debrecenben ha sűrgős, ha nem akkor inkább rendelek nagyvas.hu vagy motoroswebaruhaz.hu
parilla, vagy rmc vagy motorarzenál.
Hello!

A parillába árultok 2003-as yzf 450-re való idomszettet?
kellene olaj meg szűrő a gépbe, honnan szoktatok venni? debrecenben esetleg érdemes valahol?
Sziasztok!
21-én a nagyváradi elkerülő előtt történt egy motoros baleset, mi közvetlen utána értünk oda és azon kívül, hogy segítettünk kiszabadítani a motort a szalagkorlát alól mást nem igazán tudtunk tenni. A srác szerencsére magához tért és tudott néhány szót váltani a társaival. A mentő érkezésével egyidőben mi elindultunk és azóta nem tudunk semmit a motorosról csak reméljük, hogy nagyobb baj nélkül átvészelte a történetet. A balesetet elszenvedő egy debreceni motoros társaság tagja volt 750-es Srad-el.
Tud valaki róla valami infót?
hu baszki, necces volt,azt hittem átvágnak vele és lehúznak az előreutalt pénzzel, de ma megkaptam, végülis egy debreceni ember hozta el az an-lux kft-hez,mert voltak oda ajkára..és debrecenből egy kollégám hozta haza nekme,de az 5ezer postaköltséget a srác elnyelte...de annyi baj legyen.. szal az ingeyn fuvar 5ezerbe került
okés írtam!
19.én indulnánk, mégpedig azért mert hétvégén sokan vannak ott, aug 20 meg kint nem ünnep. Részleteket facebookon. Majd írj rám.
hosszú hétvégén? hát fasza lenne, vmi pontosabbat tudsz mondani már? útvonal, meg szállás ilyesmit hogy gondoljátok?
augusztus 20 korul megyunk ki paran transzfogarasra turazni, nem erdekelne? 3-4 napra szamits!
vártam eleget ja mondjuk terepre vágynék továbbra is, de tetszett nagyon ez is. majd ősszel remélem az is összejön, románia vmi lájtosabb enduro. majd rakok fel még képet, ezt csak telefonnal csináltam, majd elkérem a többiektől ami van.

jövőre még soká lesz, kezd el most