Románba járó motorosok,segítsetek!
Vasárnap páran megnézzük a Pádist.A kérdés az lenne,hogy motorra,kell-e úthasználati matrica?
Előre is köszi!
Üdv:Laci
Szia!
Köszönöm a segítséget így utólag is , én voltam az elkövető szerencsére nem törtem nagyon, egy kis agyrázkódás és egy kulcscsont töréssel megúsztam.
Még egyszer köszönöm..
Sziasztok!
21-én a nagyváradi elkerülő előtt történt egy motoros baleset, mi közvetlen utána értünk oda és azon kívül, hogy segítettünk kiszabadítani a motort a szalagkorlát alól mást nem igazán tudtunk tenni. A srác szerencsére magához tért és tudott néhány szót váltani a társaival. A mentő érkezésével egyidőben mi elindultunk és azóta nem tudunk semmit a motorosról csak reméljük, hogy nagyobb baj nélkül átvészelte a történetet. A balesetet elszenvedő egy debreceni motoros társaság tagja volt 750-es Srad-el.
Tud valaki róla valami infót?
hu baszki, necces volt,azt hittem átvágnak vele és lehúznak az előreutalt pénzzel, de ma megkaptam, végülis egy debreceni ember hozta el az an-lux kft-hez,mert voltak oda ajkára..és debrecenből egy kollégám hozta haza nekme,de az 5ezer postaköltséget a srác elnyelte...de annyi baj legyen.. szal az ingeyn fuvar 5ezerbe került
vártam eleget ja mondjuk terepre vágynék továbbra is, de tetszett nagyon ez is. majd ősszel remélem az is összejön, románia vmi lájtosabb enduro. majd rakok fel még képet, ezt csak telefonnal csináltam, majd elkérem a többiektől ami van.
Aztán kérdezem miféle rendezvény lesz? ( nem feltétlenül motoros)
valami falunap vagy mi..
Még nem próbáltam.
Vasárnap páran megnézzük a Pádist.A kérdés az lenne,hogy motorra,kell-e úthasználati matrica?
Előre is köszi!
Üdv:Laci
A segítség ilyenkor természetes, örülök hogy nem történt komolyabb bajod, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Köszönöm a segítséget így utólag is , én voltam az elkövető szerencsére nem törtem nagyon, egy kis agyrázkódás és egy kulcscsont töréssel megúsztam.
Még egyszer köszönöm..
A parillába árultok 2003-as yzf 450-re való idomszettet?
21-én a nagyváradi elkerülő előtt történt egy motoros baleset, mi közvetlen utána értünk oda és azon kívül, hogy segítettünk kiszabadítani a motort a szalagkorlát alól mást nem igazán tudtunk tenni. A srác szerencsére magához tért és tudott néhány szót váltani a társaival. A mentő érkezésével egyidőben mi elindultunk és azóta nem tudunk semmit a motorosról csak reméljük, hogy nagyobb baj nélkül átvészelte a történetet. A balesetet elszenvedő egy debreceni motoros társaság tagja volt 750-es Srad-el.
Tud valaki róla valami infót?
jövőre még soká lesz, kezd el most