Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 13-ra megyek
arra hát, meg új gumi van hátul, be kell koptatni a széleit
hányra mentek?
Mennék én, mennék én, de örülök, ha a jövő vasárnapi motorosnapra hazaérek időben. Arra gyúrsz, mi?
Visontára megyünk,megnézzük a magyar cseszkó bajnokot,Jégmotort!
Szia Gabi!Vezendi Peti és még páran mennek át.Én is át ugrok egy fél órára,ott találkozunk!
vasarnap du megyek mariapocsra, valaki csatlakozik esetleg?
Ádinak mutasd meg! Tudod egy sperma, ha célba talál még nem biztos hogy sikeres lesz
ma voltunk SM-el kint, cél: Lesi tó lett volna, de Élesdnél szarrá áztunk, vissza is fordultunk
Vazzzee Ezek lehet tényleg azok voltak
Azok a szamarasok kötelező jelleggel járják a Vlegyasza-t, tavasz óta három x láttuk őket
Egy kis gurulás,és a táj sem kutya
http://youtu.be/Zy4DO8KehjI
Tiszta és világos. Akkor kezdő .
Ha nem lesz elég vegyes kategóriába való motor,akkor a köridő határoz.39-44 másodperc/kör,akkor gyors kategória.Ha,ettől gyengébb,akkor kezdőbe kellene menni.Mindenkinek érdeke,hogy a gyorsakat,ne tartsuk fel,míg,a lassúak ne akadályozzanak senkit.
Aki,ezt nem érti,az inkább maradjon otthon!
Énis, énis. Csak időben érjek haza. Kupás ETZ-vel melyik csapatba férek be? Két éve voltunk egy falkányian MZ-vel az akkori évadzárón, de most szerintem nem jön senki a társaságból. Ha nem lesz elég motor egy-egy kategóriából, akkor össze lesznek vonva a csoportok?
na az jó lenne, szerintem akkor csak a 15-öst próbálnám ki. és akkor tudok viszonyítani hogy milyet vegyek
próbáratudok kölcsön adni mind 2ből....
ha 21-18 collos kerekeid vannak akkor elég a 14-41
alap h. ott leszek
Pályanapot tartunk a Rabócsiringen!Várunk,kezdőket-haladókat több kategóriával!Bővebb infó:www.motorosnap.com.
Üdv:Laci
na ma kerültem egy 100km-t a géppel. fasza, kicsit rövid az áttételem utcára szerintem. 13-41,
Gabi,
14-est vegyek szerinted előre, vagy bírja a 15-öst is simán? most olyan 90 körül kényelmes neki fülre.
Akkor kutakodok másfelé. Köszi hogy megkérdezted!
A fiam meg a kis feleslegem is ott lesz, én sajnos túúúúl messze vagyok....
Ott leszünk a fiammal,csak sajnos későn tudunk el indulni!Remélem lesz folytatása!Üdv:Laci