Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazahoztam felpróbáltuk,holnap viszem vissza.
Az enyém azóta is jóóó nem ereszt gondolom nincs benne már olaj
na...neee... a teló megint..kuka?
üdv! nolan N80R bukósisakomban elért a belső szivacsozás és a szövet. egy ár a javításról? lehet ide is, nem vok sértődős.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
igen sm, meg a teleszkópok megint szervizbe ...
Supermutó van már fent neked.? Mert endúrózni azt lehet
Kompresszióval lesz ott baj,... "iszonyatosan hörgött,erőtlen volt az egész" mint irtad. De nem vagyok szerelő csak tapasztalatból gondolom ! Lehet hideg volt a gép és gyűrű eltört!
Ha esetleg nem találsz szerelőt,itt H.Sámsomban van egy srác aki megtudja mérni neked,sőt szerelni is szokott! (szomszédom)
Nem egy husqvarna szerelő,de műszere az van,és konnyit hozzá valamit
A Dzseki 6000 Ft. ha nem kell, holnap hozd magaddal,érte megyek.
SM 125, és most ugye a tél miatt nem volt használva, múlt héten beinditottam, mentem vele egy napig, aztán másnap párszáz méter után leállt, és azóta csak egyszer indult be, de iszonyatosan hörgött, meg erőtlen volt az egész. Benzint kap, karbi tiszta, szikrát kap, fogalmam sincs mi lehet. Kompressziót akartam még megnézni, csak be kell szereznem egy mérőt...
menetrendszerű tél köszönt be minden pénteken, és hétfő reggelig tart
Jégmotor ,Debrecenből mennék 10 motorral Kazincbarcikára,hányra,hova,cross,quad,salakkal.
Lehetne tavasz hétvégenként az biztos
Hétvégén valaki szánkózni?
Vasárnap reggel 9:00-kor gépátvétel, várlak!
Szia Ricsi! Petivel a Győri Enduróssal együtt tervezünk egy napos menete. Április 28.-án tartom az első elméleti oktatást.
jó!
Milyen husqvarna.? Mi a DIAGNÓZIS.?
Tudtok debrecenben valakit, aki tud nekem segiteni Husqvarnával? Mindig van vele valami...
Ma még megvolt,te mit tudsz róla?
Igen, aki tud az tud
Majd remélem meg is mutatod a tanultakat
Szia Laca! Ma vizsgázok az alábbiakból,! Salak-enduro-supermoto-gyorsasági-motocross. Levélirásom közben,Nagy Robi a salak vizsgabizotság asztalánál velem szemben ül!
Nincs is jégmotorod, ha jól tudom,de majd megválaszolod!
eladó yamaha tzr 125 4fl gyári mikoni karburátorja! az ára 10e tökéletes! dellorot 32-34 érdkel cserébe
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
elírták 1 nullával.