Hát nemtom...az a hely nekem valahogy nem fekszik....semmi beton placc...ott csak inni lehet....semmi motoros program nem lesz csak rock koncertek...szerintem mi ezt idén kihagyjuk...pedig mentünk volna vagy 15-en, pár hülyével....de így senkinek nincs kedve
Ha van kedvetek motorozzatok el felénk ;) Sajnos az út minősége romlik... (alapból sem volt túl jó) de van jó néhány élvezhető szerpentin a közelben!
Én is nemsokára elérem az 50ezret, eddig egy szelephézag ellenőrzés miatt volt csak "bontva" a blokk, gyári értéken volt... remélem a következő 50e is ilyen lesz :)
a környék nagyon jó,de mivel nagyon a keleti részén lakunk az országnak,rosszak az utak.
apósomnak is van egy 660-asa,olyasmi mint a tiéd. 50.000 kilómétert elhagyta a km óra állása,de még bontatlan a blokkja!
Méhészkedünk és következő akác szezonra keresek vándor helyet. Ezzel kapcsolatban érdeklődök... egyelőre csak tájékozódási szinten.
A lényeg, hogy olyan telket, kertet, földet, erdőrészt esetleg nyaralót (ami nem zavarnak májusban a méhek) keresek, ahová 2014 májusában egy hétre elvihetnénk a méheinket.
Nem akarom nagyon offolni a fórumot. Ha tudsz esetleg ezzel kapcsolatban segíteni megkeresel faszbukon vagy mail vagy valami...? Köszi ;)
Vannak a fórumozók között Hajdúhadház-Nyíradony-Vámospércs környékén lakók? Az ottani akácosok miatt érdeklődök csupán... ha lenne valaki, néhány kérdés erejéig... breki_xtx@indamail.hu -ra egy mailt legyen szíves. Vagy itt is figyelni fogom a reakciókat! Esetleg adatlapomon megtaláljátok a szükséges infót faszbukhoz is!
Köszi előre is!
Széles utat!
Sziasztok ! Segítségeteket kérném , Debrecenbe lakok albérletbe , a motoromon lánccsere esedékes sajnos szerszám és hely miatt ezt itt nem igazán tudom megvalósítani a kérdésem az lenne hogy tudna-e valaki 1 órát rászánni arra hogy lecseréljem nála a láncot egy garázsba vagy valahol, a láncomat vágni is kellene úgyhogy flex is kéne :) a segítségeteket előre is köszönöm és itt az email címem is ( firebladerr(kukac)citromail .h u
Láttalak vagy két napja 7:40kor szépen karjeleztél a teszi felé!
Sőt, be is fordultál a sportbót felé,tán már reggeli sm tali is van?
Nem jöttök hnap salakmotorra? Meg nem tudsz valami kis kedvezményt?
tel06303282168
Én is nemsokára elérem az 50ezret, eddig egy szelephézag ellenőrzés miatt volt csak "bontva" a blokk, gyári értéken volt... remélem a következő 50e is ilyen lesz :)
apósomnak is van egy 660-asa,olyasmi mint a tiéd. 50.000 kilómétert elhagyta a km óra állása,de még bontatlan a blokkja!
A lényeg, hogy olyan telket, kertet, földet, erdőrészt esetleg nyaralót (ami nem zavarnak májusban a méhek) keresek, ahová 2014 májusában egy hétre elvihetnénk a méheinket.
Nem akarom nagyon offolni a fórumot. Ha tudsz esetleg ezzel kapcsolatban segíteni megkeresel faszbukon vagy mail vagy valami...? Köszi ;)
http://youtu.be/IE5wvkBodP0
Kicsit off topic... bocsi érte!
Vannak a fórumozók között Hajdúhadház-Nyíradony-Vámospércs környékén lakók? Az ottani akácosok miatt érdeklődök csupán... ha lenne valaki, néhány kérdés erejéig... breki_xtx@indamail.hu -ra egy mailt legyen szíves. Vagy itt is figyelni fogom a reakciókat! Esetleg adatlapomon megtaláljátok a szükséges infót faszbukhoz is!
Köszi előre is!
Széles utat!
mizu veled?