Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nemtom...az a hely nekem valahogy nem fekszik....semmi beton placc...ott csak inni lehet....semmi motoros program nem lesz csak rock koncertek...szerintem mi ezt idén kihagyjuk...pedig mentünk volna vagy 15-en, pár hülyével....de így senkinek nincs kedve
és te?
Hi Phoenix!

Láttalak vagy két napja 7:40kor szépen karjeleztél a teszi felé!
Sőt, be is fordultál a sportbót felé,tán már reggeli sm tali is van?
ahogy a kocka adja! én szeretnék ott bebaszni és fürdeni
Mentek?
Háj Zé!
Nem jöttök hnap salakmotorra? Meg nem tudsz valami kis kedvezményt?
Dehogynem motorozunk...meg most én megyek hnap salakmotorra
2 hét múlva pedig motoros fesztigyál debrecenben
mi ez a punnyadas itt emberek? Senki nem motorozik? Jovo szombat lesz kis osszeroffenes megint rabocsiringen, sumo-sok elonyben ;)
szia! halásztelken vagyunk pest megyében.
tel06303282168
helyileg hol vagytok? egy elérhetőséget küldj már légyszi. köszi. kicsikapitany@freemail.hu
Ha van kedvetek motorozzatok el felénk ;) Sajnos az út minősége romlik... (alapból sem volt túl jó) de van jó néhány élvezhető szerpentin a közelben!
Én is nemsokára elérem az 50ezret, eddig egy szelephézag ellenőrzés miatt volt csak "bontva" a blokk, gyári értéken volt... remélem a következő 50e is ilyen lesz :)
a környék nagyon jó,de mivel nagyon a keleti részén lakunk az országnak,rosszak az utak.
apósomnak is van egy 660-asa,olyasmi mint a tiéd. 50.000 kilómétert elhagyta a km óra állása,de még bontatlan a blokkja!
Most nézem, hogy milyen sok supermoto és azon belül is milyen sok XT van felétek! Igazán jó környék!
Előre is köszönöm a segítséget!
nagynénémnek a férje erdész,és ha találkozok vele,megkérdezem hogy működik ez a dolog
Méhészkedünk és következő akác szezonra keresek vándor helyet. Ezzel kapcsolatban érdeklődök... egyelőre csak tájékozódási szinten.
A lényeg, hogy olyan telket, kertet, földet, erdőrészt esetleg nyaralót (ami nem zavarnak májusban a méhek) keresek, ahová 2014 májusában egy hétre elvihetnénk a méheinket.
Nem akarom nagyon offolni a fórumot. Ha tudsz esetleg ezzel kapcsolatban segíteni megkeresel faszbukon vagy mail vagy valami...? Köszi ;)
Én a Gúth-tól 1 km-re lakom! Mi lenne a kérdés?
Találtam a youtuben
http://youtu.be/IE5wvkBodP0
Üdv a Debrecen környékieknek!

Kicsit off topic... bocsi érte!

Vannak a fórumozók között Hajdúhadház-Nyíradony-Vámospércs környékén lakók? Az ottani akácosok miatt érdeklődök csupán... ha lenne valaki, néhány kérdés erejéig... breki_xtx@indamail.hu -ra egy mailt legyen szíves. Vagy itt is figyelni fogom a reakciókat! Esetleg adatlapomon megtaláljátok a szükséges infót faszbukhoz is!
Köszi előre is!
Széles utat!
Sziasztok ! Segítségeteket kérném , Debrecenbe lakok albérletbe , a motoromon lánccsere esedékes sajnos szerszám és hely miatt ezt itt nem igazán tudom megvalósítani a kérdésem az lenne hogy tudna-e valaki 1 órát rászánni arra hogy lecseréljem nála a láncot egy garázsba vagy valahol, a láncomat vágni is kellene úgyhogy flex is kéne :) a segítségeteket előre is köszönöm és itt az email címem is ( firebladerr(kukac)citromail .h u
köszi
mizu veled?
gratula!
Nekem aluból van,de eltörtént.... Ezért inkább szeretnék egy masszívabbat!