Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hidd el, szerintem élőben is azt nyújtja amit álmodhattál
Ezt figyuzzátok, ma hajnalba mit álmodtam.
Vettem egy Huuuuzaberget osztan verettem mint állat szuperlotyós szettel meg verettem bütykössel a retekbe is.

Annyit egykerekeztem vele min az állat és elég jó is ment, ahoz képest hogy váltós motorral nem tudok.
vóóót rendőrös kergetőzés minden!
Király vóótam!

lehet még a reggeli merevedés is meg vót! Egy szó mint száz, ha élőbe is ilyen élményt tud adni egy ilyen motor akkor venni kell nincs mese!
Fődi kutyák...
Jájjbeszéép . Oszt kik ezek a jóemberek?
Inkább én maradok itt a meleg szobába Nincs kedvem ganyézni,,éjszakás is voltam,meg tényleg jeges itt.. ott!
Szeget a Pitybe!
lehet mondanak, de mondanak azok sok mindent, itt vok debrecenben, de itt 0 fok folott van, nem csuszik semmi... :)
megyek ha sikerul osszeszedni magam delutanig, mert most ertem haza bulibol. De 2 elott en sehova... :)
jégpáncélt mondanak
Hali ! Na akkor mentek holnap.? Mert sár az lesz
bontódik a motor most még minden megvan ! tökéletes minden része ! azon kívül van még tuareg és pegaso alkatrészek is!
sem amal gyujtás is van!
rotax 123-hoz is van minden!
irj vagy hivj ha bármi kérdésed van !
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel:06307316232
NU!
Vasárnap csak kéne egy kis idétlenkedés
Csak keményen
melyik nap és merre nyomjátok? lehet kimennék bámészkodni

JOGOS!
dehogy puhányok, csak nem mindenkinek adatik meg hogy legyen szegesgumija
A Debreceniek puhányok, szoknya alól és fák mögül leselkedve fogják nézni azt, hogyan csapatunk mi ketten a fagyott-havas természetben.........
Megyek begyújtok,vágok Rd tanknak valót.
Vasárnap valamelyik tóra fancsika 2-es 1-es ,csónakázóra
Én már szervizet terveztem a hétvégére. Lassan megérkezik hozzá minden (a hűtőért akkor hívlak, ha most hétvégén az enyémmel megszívjuk - megpróbáljuk kiegyengetni - )

De egyébként vasárnap tényleg játékos időnek ígérkezik...
vasárnap tervezhetnénk vmi csapatást, elolvad még a hó is tán addig, nem lesz csak sár mindenhol
Gyere velünk erre a jégre, nem messze van Debitől!
Rám számíthatsz!
"Rikizuzda" úgy is a kályha mellett várja a tavaszt!
Be vagyok szegelve, már csak az első kerék van hátra!
Halihó,szombat délelőtt valaki Tanki,délután Bükkbe,vasárnapig.