Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor hajrá, tavaszig gyüjtögess és vegyél egyett mire jön az sm szezony
először még nekem is eszembe jutott
de újabbat akarok meg önindítósat, az se baj ha erősebb. szóval drz
Az sokat számít azért hogy műszakis rendszámos, nem mindenki tudja futón hurcolászni a gépet és az olyanoknak jól jön hogy papíros. Ezért van a két gép között a csekély árkülönbség.
nem vásárlod vissza?
Mai menés: Itten ni! :D
nem én hirdetem. csak megláttam és beraktam
300 ezer ...ér.? 91-es ... én 2004-est adok 60 lovast 399 ezer.....millió extrával. Már nem bántásként mondon
jó kis csapatás volt megint csak
de ha nem érnél el efgyé: harminc2623háromkettőegy
jah , nem tettem vesszőt, efgyét csörgettem, nem téged.
mikor csörgettéé, északa?
kinek kell dobjak elérhetőséget? tegnap megcsörgettelek Zé, Fabi tudja a számom... :D
Nekem nincs múszakim meg rencámom, csak a rományoknál szoktam hepajkodni, de azok még sose kérték.
Kössz, mé' nem jössz? Erre az időre felesleges bekenni a láncot

Amúgy a hőmérséklet pont király, az eső pont fasza. Na megyek hozok benzint a vasba, aztán reméljük időben el tudok indulni

Phoenix titkosügynök, valami elérhetőséget dobj azért, különben Zé-nek megint aktivizálnia kell magát.
Jó sarazást gettchik! Mijaszart akartok Tibolddarócnál?
jóvan , amúgy esik is az eső kicsit, de ennyire még nem gáz, multkor is kb ienben voltunk adonynak
Persze..persze..de ism..nem bisztos,hogy megyek...! 50% igen -nem!
joo, hat menjunk. De a talalkahely marad az egyszeruseg kedveert.
Lehet megyek én is. ..a dél még jó de csak 2 ig kábé !Jobb lenne kimennénk a lőtérfele..nekem leg közelebb lesz hazafele!
Oksa. Köszi, így már megtalálom! Na mostmár csak az a kérés, ha az eső esni akar, akkor vagy előtte tegye, vagy utána
Akkor 12:00-kor találkozunk ott!
Itt a kilátó, nem lehet elbaszni mert mész a 48as fele és jobb oldalt lesz ha a kijelölt helyröl indulsz
Király. Nem vagyok benne biztos, csináljuk inkább úgy, hogy a fancsikai tónál találkozzunk. (a kisebbiknél, ami a Hozzád közelebb esik http://goo.gl/maps/oNlnK ) Ez jó Neked?
Számom 30/3hetven3tizen7nulla7, csörgess meg és akkor tudni fogom a Tiéd. Ilyen dél körül szerintem ott tudok lenni.