Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Ricsi!
Pont ma akartam bemenni hozzád-tok, szét -fagy-tam a tankin! Tiszta latyak, az ugratók tövében meg hókupac, nem volt egyszerű, csuszi muszi minden felé!
Senki de senki nem jár ki! Illetve egy katonai terpjáró nyomait véltem felfedezni, olyan 11:00 óra tájékán járhatott kint. Szerencse, hogy az indián apám megtanított a nyomokból olvasni! Anyám meg arra tanított: aki nincs veled, az ellened, Remélem néhányan megértik!
jóó , akkor lemegyünk hozzád 10:30 utánra valamikor. amúgy ilyen időbe felesleges a husqvarna szerintem, drz is elkapar eléggé ilyen szutyok időben még 4.ben is
Vagy gyertek le hozzám,egy forró tea vendégeim vagytok !
amiatt is mert a husqvarnával mennék
Naa.. akkor én megvárlak benneteket a Sámsoni benzinkútnál. ! H nem gond!10.30-ra ott vagyok!
leginkább puha és ázott napközben, mivel most olvadt el 10 centi hó
tali 10kor a szokásos helyen? Jön Laci is és onnan megindulhatunk a hadházi lőtér fele megint.
Nem is tudom...délelőtt..12- ig!Ja jössz felénk.?Jobb lenne
26 ok
és merre
milyen a talaj
24.e délelött jó, vagy 26 egész nap
karácsonykor benne vok
mék nap?
megyek haza estefelé. Debrecenben legórom a mogyót és gó hazha
holnap jösz haza, vagy már holnap mehetnénk motorozni? mert én holnap megyek ki, utánna meg karácsonykor
csá
holnap költözök haza a távoli Európából és vmilyen dagonyázást lehetne szervezni, mert március óta nem lett összekoszolva a gépezet
ez már a nagyon gyanús kategória...
DUDI!
Ha jársz erre nézz már be mert lenne kérdésem,kérésem ha megy a dolog
Holnap egy kör valamerre? egész nap ráérek.
csak hát az se jó ha csak gyűlik, 1 legyen de az fasza én úgy vagyok vele
Nem, én ha tönkremegy egy motorom, akkor bebaszom a garázs végébe, aszt jól van ott. Majd jó lesz valamire.
hirdeted valameiket?
ha van egy csepp eszed berget ne vegyél, sose adod el
haha, rákészültek a nagy jég és hó motorozásra erre elolvadt holnap 2kor végzek, irány ki utánna sarazni
A jégmotorosok nagyon csendben vannak vajon mért...?
Had folytassam...Bilibe ért a kezed és felébredtél!