Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hivtalak 10 felé oszt má atom vótá
Neeeeeemvideózgatunk! Errefordulsz és kipróbálod,ha jó kedvemben találsz!
nagyon szépen köszönöm! álmom egy ilyen gép,ha veszek valamikor,akkor egy ilyet szeretnék,és gondoltam gyűjtök róla pár infót! menni nem mentem még 525-el, kíváncsi lennék hogy mennyivel tud többet/kevesebbet mint egy 640-es mezei kiadásban
ha van videód a gépről,akár menet közbeni videózás vagy akár más,szívesen fogadom
nekem este 10re amúgy villog a low battery
Ricsi!
Úgy tűnik mintha pihegnél egy picit itt a végén.... de azért grat
ZÉ tavaly vagy azelőtt volt hogy 9 óra felé már kikapcsoltad magad a sok italtól ?
Sziasztok!

Tudnátok nekem mondani Debrecenben olyan boltot,ahol szoci motorokhoz kapok alkatrészt?

Rémlik,mintha a Péterfián lenne egy.Jól emlékszem?
Nos,ez sajna az én esetemben nem túl egyszerű....Lassan tíz éves a motor,de szinte végig sm -ként volt használva.Csak mostanában kezdtem vele terepen gurulgatni. Pályán kb. összesen 10x volt,akkor sem őrült tempóban, utcai gumival nyomtam...Két évig nem működött a KM óra,mikor egyszer újra összeraktam 17000km fölött mutatott,+ a két év mérés nélkül. nem tudom hány Km lehet benne...Igen ,egyszer meg kellett bontani a blokkot ,egy pályanapnál megszorult a hátsófék,és nem vettem észre, csak köröztem mint egy hülye. Kiállásnál éreztem hogy totál befogott a hátsó...Mire hazajöttem lábán M.pócsról Debrecenbe a lámpánál fura hangot adott....Olaj le ,fémreszelék! A hajtókar tűgörgői berágtak,a fémreszelék pedig összekaristolta a hengert,dugópalástot ,Szűzmariskát! Nyilván a fékkel való motorozás eredménye....Szerintem egyébként még most is menne.Nagyobb baja nem volt ezen kívül.Nem vagyok elvakult KTM -es,valami kis buzisága mindig van.Olajfojás,nem ég a tompított,stb. de ezen én túlteszem magam mert nagyon bika gép. Remélem kielégítő az infó!
gépbe mennyi üzemóra/km van? kellett már valamit babrálni a blokkal valaha is?
Átment!
Hella! Naná! Éppen kérdezni akartam hová passzítsam! Kis időt kérek,nemsokára átküldöm....Te... Huskysok gyöngye!
Hali! A képeket átküldöd nekem amit csináltál?
erre cimre....fabian_laszlo73@freemail.hu
...mer , hogy negruerdő tabu ?
Nem mondhatok semmit,mert ha megtudod meg kell hogy öljelek
Hová-hová ? Királyerdő vagy a Zaránd?
Nem akarok menni csak kíváncsivá tettél?
Nem szabad síni,ilyesmin
Viszünk almát is
Egy év telt el azóta,nem elég?
Terület pedig nem köves!
Sima homokos,néha fás
Szerintem se merjél bele vágni...a videón nem látszik a 40-80 fokos emelkedő Szerintem én is sira fakadnék
Na ez így már igen

A gumim okés, nyávogni csak akkor szoktam, ha éhes vagyok.

De mint ahogy dumáltuk, még nem mernék nekivágni... egy pár hónap múlva viszont...
nem területre írtam..az esésekre.. a környéken lenne annak én is örülnék az alföldön is megy..főleg fagyos sárba..az esés erre irtam)))
Ha van ilyen terület a környéken szívesen megnézném!
A jó gumi nem feltétlen új!
Ilyet mi is tudunk... és nem 200km utazni:)))
pld ma is volt egy kormány görbítés
Megháááát nem mindenkinek telik ám jóó gumira..
zarh gumival..na ahozz kell tudás...
Lehet ismétlem lehet hogy 1én kimegyünk kicsit esni kelni!
Jó gumival bíró,nem NYÁVOGÓ endúrós lehet befér még!
Látod efgyé
Hali.Valakinek nincs kedve gurulni?