Ha már állatoknál tartunk én tudok mesélni. Nem tudom miért, de a természet nagyon ellenem van. Idén ütöttem rókát, galambok akarták leszakítani a fejemet, ahogy haladtam erdős úton oldalról egy fakopáncs telibe akart verni, macskákról kutyákról nem is beszélek.... tavalyelőtt egy őzzel nem akartunk elférni az úton akkor nagyon berosáltam. Este már nem is szeretek motorozni ép ez okból kifolyólag. GOndolkoztam már ilyen vadriasztósípon vagy min, de nem tudom hogy hatásos lenne e?!
Nem lett egyébként bajom.Jobbról ugrott a villának, hűtőnek ,lábamnak. Azt gondoltam leszakadt a lábam,alig tudtam a motoron maradni,aztán ahogy összeszedtem magam és visszamentem,láttam hogy a fülén és orrán ereszti a pirosat szegény. A boncolás kimutatta hogy a nyaka,és a bordái,de még a melső lábai is eltörtek...RIP
Én egyébként lassan hosszú téli pihenőn vagyok,úgyhogy kapható vagyok a sárdagasztásra...
Szasz Zsóti! El vagyok veszve, de élek...azt sem tudom mivan, annyira el vagyok havazva állandóan...Kőbányait már nem ittam vagy egy hete, mer' állandóan vezetek Veled mizu? motor van má'?
Hátja....de a fene se gondolná, hogy az erdőből kiugrik egy őz vagy valami féle állat...azt hinné az ember, hogy a hangtól cska elfele megy...peidg nagyon nem
Az a baj ezek olyan váratlan dolgok, hogy egyszerűen nem lehet vigyázni vagy elkerülni. Néha persze van mázli de az ritka. A motorozás egy pokolian jó dolog és a jó dolgoknak meg ugye többnyire ára van. Néha ilyennel kell fizetni egy motorosnak a jóért.
Én nemrég egy kutyát basztam el 80-90 körül földúton....akkor hajlott el a villám, legalábbis azt hittem csak hajlott...kb. rá 1 hónapra kiderült, hogy a belseje elrepedt mint a szar.. vigyázni kell ezekkel a dögökkel
Csütörtök délután 90-100 körül csapattam a homokon és belém vágódott egy őz. Nem annyira úszta meg .Én rajtamaradtam,és elvileg a motor is egyben,de most nincs sok kedvem motorra ülni....
Igaz ahhoz pöcsös gyerek is kell hogy jól menj vele
Én egyébként lassan hosszú téli pihenőn vagyok,úgyhogy kapható vagyok a sárdagasztásra...
Jártatok már így?