Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesz hétvégén menet? én jövö vasárnap tudnák menni ha mennél valamerre csavarogni
én is ITT lakom csak a szomszédba járok varacskolni
Enduro in Grevena ! Itt motoroznak,meg irtam "illusztráció" Mi [Phoenix]- szel csak itt helybe nyomjuk...de egyszer ha meghísz minket akkor akkor feléd vannak ilyen szép helyek.. Ja..egyébként Görög ország..
aszittem itt motoroltatok, csk nem ti vagytok a filmen
nézd meg a sok viccesjózskabácsit! gúnyolódtok itt,de megizzadna a picsatok pár méter után!
A Fancsikára gondoltál ...kortisz mert valóban most nyáron motorozni is lehetett benn!
amugy boldog Simon napját
majd mutatsz ha lesz mivel jönnnöd
olvastam az egyik galériába hogy nem találsz olyan helyet ahol elég mocsaras a terület! ha gondolod tudok mutatni olyan utat szívesen , ha kell nyáron 40 fokban! nem hinnéd hogy van,még nekem is le kellett fényképezni hogy elhiggyék!
Mááá,hogyérted #Zé?
jófasza helyekre jártok ti
Ma vertük a vizet mi is.! Gatyáig ásztunk de király is volt ( A videó csak illusztráció!) http://youtu.be/eqYWO4CfkMY
Lehet ..persze.. .csak tankok vigyáznak ráá.)))))Azért.... tanki ...maradt a neve
védi a sok gyomot a sok gyökér!

gondoltam vmi enduro bandázást össze kéne hozni valahol, rég láttam már mindenkit
még gyalogosan se mer' kitaposod az értékes gyomokat
most akkó a tankin lehet menni vagy nem?
Gondoltam, h arra gondolt. A por nem kifejezetten zavar, talán csak a nyári hőség

http://youtu.be/S-pYON7G-jo
[Phoenix] az enduróla gondolt. .és arra,hogy van sár dagonya,mert egész nyáron csak por volt!
Azoknak akik nem kívánnak ugratókon megmérkőzni a Nyíregyházi terem supermotó versenyen, nekik csak a sima pozdorján kell teljesíteni a szombati és vasárnapi futamon, a közel hatezer néző előtt! Amennyiben, tíz motoros leadja részvételi szándékát, úgy a verseny részükre lebonyolításra kerül. Eddig két HB versenyző jelentkezett. FONTOS dátum ! A nevezési határidő, a plakáton szerepel a cím, november-4.
má neharaguggyá' de végig szezon vót
Végre elkezdődött a motor szezon