Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, bocsánat 180/55 R17 gumiról van szó természetesen, elírtam.
Sziasztok! Korábbi motoromról megmaradt egy Michelin Pilot Road hátsó. 120/70 17-es méret. Nem új, kb 40%-os állapotban lehet, pár ezer km-t simán el fog menni. Nem akarom hirdetgetni, ha valakinek kell, Debrecenből ingyen elvihető. Aki először megírja ide a mail címét, annak odaadom.
NEM! Nem bírtam ki és így jártam vele hogy bármikor leszalaszthat....
Roszhírem van, nem lesz felvonulós video, hacsak nem a kormányomat akarod nézni
Fogadásom van.hogy kevesebbet eszik mint a drz-zéd! Na? De inkább gyere a facebookra! Martinka az jobb lenne! Ha esetleg van kedve csatlakozni valakinek,szívesen várjuk!
egy benzinkutat kössél majd rá akkor ha azzal jösz
hol? bárhol, tökön babon keresztül indulás mondjuk 3ashegyröl
Rá..bizony...mikor hol?Az erősebbb géppel megyek ám
viccet félretéve ha senki nem akar vinni erdélybe vasárnap akkor motorozhatunk itt a rossz síkságon is vagy mi ráérsz vasárnap?
mikor? hol?
Alig várom. ..remélem ott leszel te is és úúgy ott hagylak,hogy beszar...
odahegesztetted
románia nem a világvége, 80km-rt mész és olyan terepet találsz beszarsz
áhh semmi, ugyan az még mindig amit mutattam...lánckerék tengely...
mi baja mán megint?
Üdv! Ezt a videót csak azért raktam fel,mert mindenki Románi,meg a világvégére menne pedig itt is lehetne motorozni,akármivel akárhol!CSAK ITT A CSAPATSZELLEMMEL VAN EGY KIS GOND! (TISZTELET A KIVÉTEL) http://www.mopedrally.hu/ De ..ha bárki szervez hasonló túrákat,akkor érdekel a dolog!
semmi olyan! szerintem idén befejeződött a szezon még így mászkáltam vele kicsit hogy bár mikor leracsnizhat a gép de nem tette! kapok fizetést viszem gumipóknak szétborítani.
értem, az nem fasza, nem tudsz vkit akik mennek ki?
Az a gondom, h most szombaton is melózok , a kotványomra hátra gumit kell vegyek , mer majdnem lenullázódott, jön még egy kisebb szervizelés olaj/szürö/szelephézag baszkurálás.
majd holnap összevágom, a hétvégén asszonyoztam
áá, pedig fasza vón kimenni Dernára nekem a hosszú hétvége nem oké
video mikor lesz?
Oké.
akkor majd 1eztetünk
Amúgy mennék,ha nem esik bele a Nov.1,mert akkorra családi program van.