Sziasztok! Korábbi motoromról megmaradt egy Michelin Pilot Road hátsó. 120/70 17-es méret. Nem új, kb 40%-os állapotban lehet, pár ezer km-t simán el fog menni. Nem akarom hirdetgetni, ha valakinek kell, Debrecenből ingyen elvihető. Aki először megírja ide a mail címét, annak odaadom.
Fogadásom van.hogy kevesebbet eszik mint a drz-zéd! Na? De inkább gyere a facebookra! Martinka az jobb lenne! Ha esetleg van kedve csatlakozni valakinek,szívesen várjuk!
Üdv! Ezt a videót csak azért raktam fel,mert mindenki Románi,meg a világvégére menne pedig itt is lehetne motorozni,akármivel akárhol!CSAK ITT A CSAPATSZELLEMMEL VAN EGY KIS GOND! (TISZTELET A KIVÉTEL) http://www.mopedrally.hu/ De ..ha bárki szervez hasonló túrákat,akkor érdekel a dolog!
semmi olyan! szerintem idén befejeződött a szezon még így mászkáltam vele kicsit hogy bár mikor leracsnizhat a gép de nem tette! kapok fizetést viszem gumipóknak szétborítani.
Az a gondom, h most szombaton is melózok , a kotványomra hátra gumit kell vegyek , mer majdnem lenullázódott, jön még egy kisebb szervizelés olaj/szürö/szelephézag baszkurálás.