Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van hozzá egy tömlő is
...a fékkart hozd be , mert csak holnap tudom elvinni
Akár a Baross utca 16 alatt munkaidőben
Ne izgulj az összeg miatt
és hol vehetném át? mennyibe fájna a kölcsön? tényleg csak addig kellene amig levizsgáztatjuk
Nekem van cross gumin E betűs
valaki segitsen ki! valakinek lenne kölcsön pár napra 18"-os hátsó endurogumija? műszakira kellene csak! E-betű legyen benne!
Üdv mindenkinek!Motor ülések áthúzását,egyedivé alakítását vállalom kedvezményes áron.Ha valakit érdekel az adatlapomon feltüntetett e-mail címen tudja velem felvenni a kapcsolatot.
okéé megvan :) köszi
írtam, faszbukon!
Hello!

valaki megtudná adni Barna Miki számát? nagyon fontos lenne

köszönöm!
van facebookod? jelölj be: Bányai Gábor Vámospércs
Na jó én megyek egy karikát kipróbálom ha már összeraktam... Ezt az Érdmihályfalvás dolgot meg még dumáljuk meg! Jövök kb egy óra vagy írj a héten, az adatlapomon fent van a mail cmem is. Peace
hát ja, elől FIM-es gumi van, az asszem jó közútra, elől nem tom milyen, de az szerintem nem... ha meg átmegyünk a zöldhatáron jól lelőnek gondolom, azt meg nem szeretném
Hát szerintem a dot engedélyes gumikkal át kell engedjenek. Az a gáz ha rá van írva hogy not for highway use! A románok közül is sokan tudnak angolul... Nekem a C-10en van dot jelzés. Ha műszakin átment ott is át kell...
egyelőre sm-ezek, majd ha beköszönt az esős időszak akkor teszem át, addig felesleges, nem megyek porolni vele...
amúgy meg meg lettünk hívva Érmihályfalvára, ott van endurós pálya ingyen, csak nem tudom át lehet e menni cross gumival a határon
sok sikert a felújításhoz, amint kész elégedett leszel biztos vagyok benne jó kis gép az, csak igényli a törődést.
Ja és Mitas c-10-zel Rabócsi kilőve.. Városi bandázás vagy terep, de gondolom az nálad nem megy míg nem cserélsz kereket.
Ja egy 250-es RMX-re, csak vannak vele apróságok (20 éves), folyt a telo, a kuplungdeklinél a tömítés meg vasig volt koptatva a hátsó fék + bele volt rohadva a benzin mikor elhoztam de legalább óccsó volt. Egy kis törődés kell neki és kell még de imádom. 2t de mégis húz elég szépen már 4500-től nem úgy mint a Husky.
na, lecserélted a huskyt? nem lógtál volna ki mert 125ös dt is szokott jönni néha
jó kérdés, be kell ragasztani a tankom mert elrepedt egy másik helyen is, utána viszem szelephézagot állítani, sztem szombat legyen tali a rabócsin
Én is mentem volna csütürtökön de most raktam be a telot odavolt szimeringcserén. Bár kurvára kilógtam volna a sorból.. Mondjuk nekem legalább suzukim van:-) Ma este nem vagy bent Deb-ben ki akarom próbálni a vasat, unom már az egyedül motorozást?
Szia! Mikor lesz a következő tali
mi a helyzet huligánok? nagyon kussvan itt... a hétvégén bejártam pestet + a pilist, vagy 650km-rt mentem a hétvégén
Mi bajunk lehet?!
HI! Király!