Üdv mindenkinek!Motor ülések áthúzását,egyedivé alakítását vállalom kedvezményes áron.Ha valakit érdekel az adatlapomon feltüntetett e-mail címen tudja velem felvenni a kapcsolatot.
Na jó én megyek egy karikát kipróbálom ha már összeraktam... Ezt az Érdmihályfalvás dolgot meg még dumáljuk meg! Jövök kb egy óra vagy írj a héten, az adatlapomon fent van a mail cmem is. Peace
hát ja, elől FIM-es gumi van, az asszem jó közútra, elől nem tom milyen, de az szerintem nem... ha meg átmegyünk a zöldhatáron jól lelőnek gondolom, azt meg nem szeretném
Hát szerintem a dot engedélyes gumikkal át kell engedjenek. Az a gáz ha rá van írva hogy not for highway use! A románok közül is sokan tudnak angolul... Nekem a C-10en van dot jelzés. Ha műszakin átment ott is át kell...
egyelőre sm-ezek, majd ha beköszönt az esős időszak akkor teszem át, addig felesleges, nem megyek porolni vele...
amúgy meg meg lettünk hívva Érmihályfalvára, ott van endurós pálya ingyen, csak nem tudom át lehet e menni cross gumival a határon
Ja egy 250-es RMX-re, csak vannak vele apróságok (20 éves), folyt a telo, a kuplungdeklinél a tömítés meg vasig volt koptatva a hátsó fék + bele volt rohadva a benzin mikor elhoztam de legalább óccsó volt. Egy kis törődés kell neki és kell még de imádom. 2t de mégis húz elég szépen már 4500-től nem úgy mint a Husky.
Én is mentem volna csütürtökön de most raktam be a telot odavolt szimeringcserén. Bár kurvára kilógtam volna a sorból.. Mondjuk nekem legalább suzukim van:-) Ma este nem vagy bent Deb-ben ki akarom próbálni a vasat, unom már az egyedül motorozást?
...a fékkart hozd be , mert csak holnap tudom elvinni