Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen husqi van tervbe nekem is bázze.
ez 510 ugye?
igazából az a motor másra nem is való, mert 4.ben még emeli a kereket jah 6 sebis aszittem a drz ráz, neem, semmi vibráció miután visszaültem az enyémre
nem gáz , majd veszek, ha kedvem támad gépelni. még azóta is úgy van a mákdarálóm , ahogy Sugagból hazahoztam és beborítottam a garázsba
csakazegykerík csakaztszereti
áá, csak beszitált, mikor leért az eleje 140nél
na az jöhet csak nem túlhúztad majdnem?
Hy!

Párszor már feltúrtam a garázst, vszeg rosszul emlékeztem: 2db 18-asba való elfordulásgátlóm van. Sajna 21-esbe való nincs. Bocs.
de ottvót, gépet is cseréltünk egy körre lesz video ahogy majnem összetöröm
a motoros gáj nem vót ott?
szépek együtt
Ma meeting
Én is elég furcsán futottam valamelyik nap a buszhoz.
már elég jól van a térdem, nem mondom hogy 100%, de jó. kicsit még recseg-ropog, az orvos szerint nem gáz, porcerősítőt szedjek. most kezdtem egyet, remélem hatni fog. biciklizek sokat, guggolni tudok, a futást még nem igazán merem, teljesen elszoktam tőle. hát kb ennyi
Így hogy bővebben kifejtetted igen.
Köszi, remekül vagyok. Hát még hordani kéne, de itthon nem hordom, csak ha kimegyek utcára. 5.-én kontroll, majd látjuk mit mutat a röntgen. Bazze mindjárt 1 évnél járok. És nálad mi a szitu?
bagaméri yakuza
Háá'nelegyémár'hülye a 30-40 ezret a mostanira értettem...a többi csak akkor jön ha megvan a motor..elvileg....teccikéteni?

amúgy hogy vagy? lekerült már a rögzítő?
Jaceknak van igaza!
Úgysenemhiszemelám.
sehogy. mivel még kb árakat se tudok mi mennyi
Mér te hogy értelmezted? Mostmár tessék állást foglalni az ügyben.
lehet énis tudok csatlakozni