Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ööööö OKE hamarabb eljövök a melóból Hol lesz a tali
kedden 17 től? Debrecenben?
Üdv, lehet hogy én is mennék!
szia, inkabb jelolj be te, Bànyai Gábor-bol kevesebb van :)
hát az a baj ezzel az időpontal hogy általában előre nem nagyon szoktunk dönteni max előtte való nap!de face n jelölj be aztán meg beszéljük! balogh norbert!
csak hungaroringre most. F1 :)
euroringre nem jön valaki holnap délután? vagy holnapután?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400-6015368

nem tűnik rossznak árban
folyamatosan menni kéne a sok fejlődéshez, de már igyis jobban tolom mint egyesek akik évek óta motoroznak, de a majrécsak 2 centi még mindig nekik
de még én is mennék :D
Benne vagyok
Sokat fejlődtél? mit mondasz? mér kezd kicsit csigázni....ez a pályás dolog....
de ha hozzám vágod a hiányzó összeget mehetünk máris
ha már meglenne a zsé, akkor azt nézném meg elsőnek az biztos
na már csak neked kéne venni 1 drz-t, vedd meg Fabitól endurosettestől sm szettestől
széép
Én is mennék veletek majd, de még forgalom híja van a jogsinak.
Pályamotorozást próbáltátok már? én mostanában azzal vagyok meghuzatva
aúúúú he
az egyik "szaggatásnak" tanúja is voltam gyanútlanul sétálgattam a piac utcán aztán mintha egyszercsak az ég szakadna rámfele vagy 7 dzr...
hát ha DR. Norbi mond egy idöpontot és helyet mikor bandázás van becsatlakozunk
Én is csatlakoznék [Phoenix] ! De itt is nehéz össze szedni egy bandát!3-4 főt nem,hogy 9 cet.
meg ilyet is szoktunk néha!
na szassztok hát haverok így 9 en vagyunk aki a csapat csak az a baj hogy nehéz összehozni hogy mind a 9 en együtt tudjunk menni!plussz még van 2 enduro is böszörményben mármint drz csak azok nem szoktak velünk jönni!amúgy erdőben szoktunk mászkálni max debrecenig ott a rendőrök és lakók nagy örömére szétszaggatjuk debrecen és irány haza!
Hello, én meg Vámospércsi vagyok, merre szoktatok járni? csatlakoznék néha néha ha nem zavarok