Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rabócsiring vasárnap valaki? Zéé?
tyűűűha,az már gombósból is sokkk
hát jah, csak sztem kicsit zörög a vez lánc már, egy feszitöt igen veszek rá mostmár, de elöbb beszélek gumipókkal h. az segit-e, vez lánc tavaly ősszel lett cserélve. most 43e km van a gépbe
hát az semmi.
13-e-et, minimálisan eszi, vagy fél decit/2000km
mennyit nyomtál már bele felújítás óta? olajfogyasztás még mindig 0?
b@sszad neki, mer' sose megy tönkre
Na ezt mondom én..))) Remélem össze futunk kint majd.))
Király..!
Drakulálok mindenkinek , aki mozsd vett új vasat , meg azoknak is , akik pont eladták
Köszi és vigyázok magamra meg a vasra.
Én már 2007 óta járok ilyen találkozókra a kisasszonnyal és mindig jól éreztük magunkat mindegyiken. Minden évben elmentünk eddig a tokaji bulira, tavaly meg voltunk pl. Sirokon is, most is ott leszünk meg lehet, hogy Hajdúnánásra is elnézünk de csak szombaton, így sajnos lemaradunk a Deák Bill koncertről. Az Ossian is nagy kedvencem ám
gratulálok, balesetmentest kívánok hozzá és óvatosan amig meg nem szokod.
Kinek mi jön be...én pld a zene miatt is megyek,és akik nem tetszenek..azokat nem nézem..nem hallgatom ,de vannak ott azért még jó dolgok! http://youtu.be/JLByIAWKYOQ
szerintem ez az övé volt, Dávid faterja használta egy ideig
még tökre úgy néz ki,mint egyik falvasi ismerősöm előző motorja
köszi, amúgy pénteken vettem és raktam is bele gyorsan kb. 700km-t, ez az első motorom
szép motor, egyedi
[Phoenix] megvan a vas
http://www.sportmotor.hu/motor...
Először RF400-at akartam venni de ez lett belőle. Nem bántam meg, jó gép ez és jó állapotban van.
Háá, itt vagyok pl én, aki részegen olyan alkoholista vagyok, h bárhol/bármikor motorostalálkozót csinálok még gyalogosan is
Még nincs meg a jogsim:S De am majd lehet lesz pár kérdésem ha nem baj.
én meg abban a hitben éltem, hogy azok az emberek járnak oda,akik részben olyan alkoholisták,akik 2,3,4 kerekű motorral rendelkeznek!
Legalábbis olyan személyeket láttam eddig 95 %-ban, a többi pedig a párjuk (nők) volt. Én személy szerint ha lóvém engedné elég sok rendezvényre eltolnám a pofám
Ez az egyetlen fesztivál,ami értelmes kereteken belül van,valahogy a többit semmibe nem nézem,ahol több a drog,mint az ember /fesztiválmocsok/