hál istennek ez már nem ez a fos gumis gané,hanem festék!
15 mosást kibír azt mondta a csávó (addig nem fakul)! ha azt számolod,akkor az elég korrekt
ha egy héten kétszer veszed fel és minden alkalommal kimosod akkor az már 2 hónap... és azután kezd fakulni (de mivel nem csak 6 pólója van az embernek hogy a hetediken megint fel kelljen venni így többet kibír)
nálam fanatikus ez a kibaszott motorozás,néha bánom hogy nem születtem vagy 200 évvel ezelőtt
amúgy 200 a póló és 1800 a nyomtatás!
vannak ilyenek sok topicban. mindenki nagy racer, aztán ha ne adj isten valaki csak hobbiból motorozik nem extrém helyeken, akkor az mit akar, vegyen egy dt-t mert arra az is jó meg hasonlók...
én a Fotózás topicckal vagyok igy, sok nagyképű ember van ott, mert azt hiszik ők nagy fotósok, a kicsiket meg lenézik... én oda többet megfogadtam nem írok semmit :)
én is inkább olvasója vagyok a KTM fórumnak,de annyi a nagyképű hogy már be sem merek írni,mert ledurrogják az embert
azt hiszik tele vannak lóvéval,ésh a valaki feltesz egy kérdést (morral van valami hiba) mert olyan motort vett ami nem épp fiatal mert nem volt több lóvéja,akkor azt kinézik és írnak neki minden buziságot!
már nem azér, de a motoros ismerőseim 90%a még netet se használ, nemhogy a sportmotorra írna, v csak akkor jut eszébe a világháló, h vmi alkatrészt keres
amúgy kálvin tér ( csigalépcsőn kell lemenni) na jóiccakát