Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kijön a nyál az biztos,de írtam hogy fanatizmus :D
amúgy kálvin tér ( csigalépcsőn kell lemenni) na jóiccakát
hát annyi pénzböl kijön egy tank benzin is már
na igy már nem olyan jó
az elég fasza ár, hol csinálták?
2000 csak egy nulla elmaradt
hál istennek ez már nem ez a fos gumis gané,hanem festék!
15 mosást kibír azt mondta a csávó (addig nem fakul)! ha azt számolod,akkor az elég korrekt
ha egy héten kétszer veszed fel és minden alkalommal kimosod akkor az már 2 hónap... és azután kezd fakulni (de mivel nem csak 6 pólója van az embernek hogy a hetediken megint fel kelljen venni így többet kibír)
nálam fanatikus ez a kibaszott motorozás,néha bánom hogy nem születtem vagy 200 évvel ezelőtt
amúgy 200 a póló és 1800 a nyomtatás!
és mennyire tartós ez a nyomás rajta? mert ha fél év után kezd törni lefele róla a nyomat akkor szart se ér
mi pénzér nyomnak fel egy ilyet?
vannak ilyenek sok topicban. mindenki nagy racer, aztán ha ne adj isten valaki csak hobbiból motorozik nem extrém helyeken, akkor az mit akar, vegyen egy dt-t mert arra az is jó meg hasonlók...
azt mondák hogy zseeer,ma csináltattam
én a Fotózás topicckal vagyok igy, sok nagyképű ember van ott, mert azt hiszik ők nagy fotósok, a kicsiket meg lenézik... én oda többet megfogadtam nem írok semmit :)
én is inkább olvasója vagyok a KTM fórumnak,de annyi a nagyképű hogy már be sem merek írni,mert ledurrogják az embert
azt hiszik tele vannak lóvéval,ésh a valaki feltesz egy kérdést (morral van valami hiba) mert olyan motort vett ami nem épp fiatal mert nem volt több lóvéja,akkor azt kinézik és írnak neki minden buziságot!
engem is felismernek, mégse kapok semmit ebből látszik h. Zé rocksztár
Azóta is ír! De te legalább kaptál sört, én nem!
nekem is jött1 a mútkor a salakmotor végin, h felismert innen, jóljártam , mer adott egy sört ajándékba ,
montam neki, h majd írjon
a herefödön!?
de sokan itt olvasgatnak és nem írnak ide..... hétvégén motoroztam, oda jött egy csóka hogy szokott fent látni SM-en........
bavagy szíva?
NEm nem, mi elvetemült motorosok vagyunk! Ezt lásssuk sük be!
már nem azér, de a motoros ismerőseim 90%a még netet se használ, nemhogy a sportmotorra írna, v csak akkor jut eszébe a világháló, h vmi alkatrészt keres
jah értem :D jelölj már be face-en Gábor Bányai :D
facebook-on az egyikük ismerősöm. régen mikor még dr-je volt akkor beszéltem vele pár szót, de annyi
ismersz közülük valakit? vajon miért nem irkálnak ide?