Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most, hogy jobb motort venni?
Abba a tudatban, hogy látod azt, hogy az órában ott virít a 40000Km vagy vissza van tekerve 15000Km-re és valójában meg nem annyi van benne? Nem tök mind1?
mit számít az neked? te se akarsz venni olaszból motort, énsem
Azok az olaszok szeretik tekergetni az órákat, mondjuk 2t-nél nem sokat számítana...
nem drága az, csak most sm szett van fent, augusztus végéig az is marad legalább
megyünk bizony fel a hungaroringre nézni
Hajtanom kell a melót a lóvé miatt , de gondoltam arra is h kimegyek vmelyik koraeste, olyankor is jó a z idő, meg talán azok a fszcibáló természetvédők se olyan aktívak.
Muszáj kihasználni a jó időt, mikor röpködnek a 40 fokok.
Ez a 20 fok nagyon kellemes volt, persze így is szét ízzadtam magam.

Fura hogy mikor kint vagyok, sehol senki.
Drága a benzin vagy mi van?
Egyszerűen nem értem hogy csak én vagyok ilyen motorbuzi?!
gondoltam is rá ma, h kinézek pittel, de végül a lustaság győzött ,néztem inkább a szuperbájkot
Nagyon jó a Tanki talaja, és a hőmérséklet is baráti.
Tessék menni dúrni a homokot.
És mész is vagy csak itthonról szurkolsz majd? Egyébként azért kérdeztem, hogy jön-e valaki mert a motorra nem biztos, hogy fel tudok pakolni minden cuccot és segíthetne valaki aki autóval jön. Holnap veszek néhány gumipókot és megpróbálom felrakni a cuccokat, remélem sikerül
oké, msn-en szoktunk beszélni, várom hogy fent legyél valamikor
egyik munkatársam férje szokott hozni be nagyobb túramotorokat olaszból, nemtudom foglalkozik-e 125ösökkel, de megkérdezem tőle
áá, jövőhéten Forma-1
Üdv!
Olyan embert keresek, aki olaszból hoz be motorokat!
Aprilia RS 125 (a legújabb kasznis) vagy Husqvarna SM 125 érdekel.
Várom jelentkezését, minél hamarabb!
Jön valaki Sirokra? Mi kedden reggel indulunk a zasszonnyal ha nem fog esni az eső
Ma este Bed Beach
Sziasztok.

Debrecen és Nyíregyháza környékén keresek profi kipufogó szerelőt.
áhh nem a
Még ugyan megszomorodtatok béláim
köszönöm srácok iszok is, ma is, holnap is
hát finoman szólva, olyan egyszerű a pali, mint a faék
Úgy látom már motoros_srác galériáját te sem hagytad szó nélkül. Pedig rád nem jellemző!
Az a kölök!
Akkor iszol, mint Szamanta!
Holnap Kunmadáron 24órás veterán race. Megy nézőnek valaki? Én lehet kinézek délután/estefele.
Lehet ott is alszok