Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fogsz csalódni, esetleg nem nézel ki Máriapócsra hétvéégn? ha nem is pályázni de lecsekkolom a vasad
Na nekem sehol sem engedi. De a drz-t vettük meg végül
divatmotorosoknak, mondjuk ki
ezt a fejet akartam, nem röhögni mint a hülye.
Szevasztok. Mi a helyzet van valami említésre méltó, elég rég jártam már itt.
A motoros találkozót azoknak rendezik, akik úgy tesznek, mintha motorosok lennének.
próbáld Internet Explorerrel. Firefox nekem se tölt fel 400kb-nál nagyobbat
nem tudok képet beszúrni:SS
13 óra utazás után végre hazakerült.
nem tudok normális MOTOROS találkozót sem említeni,minden elkúrvult és fesztivált csinálnak belőlük...valahol érthető,hisz magukért,csak a motorokért nem lenne kint az ember 3 napig,( nálunk volt hagyomány a motorock fesztivál...menjenek is innen a picsába,retek rocker banda chopperes alja...) évekkel ezelőtt voltak igazi motoros találkák itt nálunk,amit helyiek csináltak,és elmondanám,több motoros volt akkor itt...ma már csak a hülye koncertekre megy a nép...

szóval jelen esetben én is inkább főnixel tartanék pócsra,mint eljönni alkeszkodni...
nekem az a buli ha nyelezem a motort vmi fasza helyen, és nem állóhelybe
ÁÁÁÁ....buli van te gyere inkább hétvégén! http://www.sportmotor.hu/motor...
gyere inkább hétvégén Rabócsira motorozni
De félre téve a viccet!Most 2 db motorom van! PÉNZ MEG KEVÉS!De eladó a másik is,mindkettőt sajnálom,2 nőből is sok most ebbe a válságba! http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Bicigli!
Sziasztok Motorosok!

Valaki tudna mondani egy viszonylag olcsó helyet ahól yamaha tzr,hengert fúrnak vagy hónolnak?
Most a hétvégén Hajdúnánáson lesz motoros tali+strand, oda megyünk.
Esetleg majd legközelebb.
7e, 14-20ig, én ugy szoktam menni, bőven elég
10eFt /nap ?
ottvan máriapócs, én most is meek hétvégén
Sajna a pitbike-al nem tudok hol menni csak a Tankin, pedig van SM szett. Csak hely nincs.
majd ősszel... most csakis SM
jó is lenne már
Jelentem a Tankin még mindig nagy a meleg.
A pálya is eléggé porol.
A start részt benőtte a fű, tessék menni motorozni.