Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét!
tényleg nagy a pangás tegnap láttam a böszörményi drz-s bandát, 6 vagy 7 drz, lámpánál egykerék stb. jó kis látvány volt
jelentem motorozta!
Na mi ez a pangás emberek?
Kevés lenne, de annál több lenne minél többet gyűjtesz
A gepre meg keves lenne
anyamek azt mindtak hogy alljak a tanfolyamot.igy maradt lovem.csa kozbe mar vasarolta egy kis szkajteket meg cipot.meg jovhet romanba talalkozo.oda is menni kellene. Es maris elment a csimma ara :-(
Tefijú-tefijú... Ha elraktad volna a pénzt amit ruhára költöttél már lenne vagy 100-150 ezred...ruhát meg majd apródonként megvetted vóóón' de te tudod
Ah vegul nem mentem az idojarkalas miatt. Nekem meg csimmat kellene vasarolni hogy teljes legyen az osszkep
Van ott egy fasza matt Suomy sisak. Én azt kérném! :)
holnap nem néz be valaki a parillába? van egy kis pénzem,el kéne költeni
ja kár érte
akkor biztos kimoderálták a pucérság miatt
nánásirol is volt vagy 200 kép, de tényleg eltünt
orfűi találkozóról van , de elég kevesen voltak
nem néztem végig, csak az elejét nézegettem, aztán kiléptem index nézetbe hátha lett volna még puci csaj, de nem volt
te végig tudtad nézni a nánási motoros t. képeket (láttam kommenteltél)? nekem a 11. oldaltól már nem enged tovább,kilépett ..... törölték volna a galériát?
inkább veszek egyyy jetskit, az is jó móka lehet
Mit röhögsz? Már Drapál apánk is megmonta, h vizen kell megtanulni motorozni, mert aki a vízen tud, az mindenhol tud
Jó az esőbe is. Megtanulnál vízen járni, mint Jézus.
kibaszott időjárás.... wáá természetes h. ilyenkor érek csak rá, erre ienkor baszódik el az idő
indulnék elfele erre csepereg az eső
jóvan akkor, majd máskor rendezünk egy jó motorozást
nincs még annyi se, me nagy beruházás vót mozsd élelmiszerre
egy délutánra való csak van 7 rongy a délutáni jegy meg 1 tank benzin elég + az odaút
nemigen megyek én, me nics dela