hengerek.főtengejek.gyujtások.elektronikák.váltók.karb
ik.fütómüvek.kerekek.idomok.blok felek.deknik.lendkerék.berugókarok.öninditók.fesz szabájzók.müszer falak.kuplongok.kihajtások.kipufogók.ülések azaz minden van á-tol-z-ig--- 06304053450...
én mentem egy rövid kört az övével, meg egy másik xr600al is. nagyon nyomatékos már alapról, nem kell nagyon forgatni. tol mint az állat. szűkebb kanyargósabb helyen már kicsit nehézkesebben kezelhető mint egy kicsi, de úgy éreztem szokható 600asok között a legjobb választás szerintem
ha te mondod biztos úgy van, én még nem mentem vérgéppel olyan helyen ahol véget ér az aszfalt
de egyszer mindennek eljön az ideje
kíváncsi vagyok MuZ régi gépe hogy viselkedhet terepen,mennyire kezelhető súlya meg kora miatt
a dob az tetszik,viszont azokat az embereket akik 1 óra hosszáig szenvednek a sziklás részen egy 10 méteres szakaszon,na azokat felgyújtanám,mert valahogy nem látom értelmét!
vigyen magával bakancsot meg botot,és mássza meg a lábával!
viszont a dombos,hegyes rész biztos király lehet
nem a sebességen van a hangsúly, le kell áttételezni és bámilyen hegyre fel lehet vele mászni :) egyszer kijönnél erdélybe megértenéd miért mennek 500ccm feletti gépekkel endurózni.
kipróbáltam haver motorját mert nálam hagyta pár napra....hát bitang
ezek amit tudnak aszfalton nem semmi,amilyen erővel rendelkeznek,nincs értelme kivinni terepre,kihasználhatatlan!
szerintem felesleges 400 ccm 50 LE felett viháncolni homokon,valahogy úgy érzem nem lehet kihasználni a sebességeket....
Ok :) Kedden vagy vasárnap megyünk megnézni mind a kettőt, aztán amelyik jobb azt hozzuk, ha meg mind kettő jó akk a ktm-et. Csak még a jogsi késik kicsit.
bONTOT ALKATRÉSZEK:yamaha tdr125.dr600.ar350.cr250,rx200.yamaha xt125.rm125.crm125.nsr125,mtx80.mtx125.mb80.mt80.cbr125.ktm mx85,derbi senda.rabasa.malaguti fifty,fifty top.af1.zonghsen 200.250,cagiva 125.dr125.gn125.ut125.kz125.rc125.kk125.gilera125. skiper125.150.runer125.150pantehon-150.125.honda tact,dió,pall.kymkcó dj50.kinroad.suzuki let s2.minareli , morin.3kj.jog.cpi aragon gp50.delmi s five.sr50 .és más
http://motoralkatreszek.blogsp...
másold be a linket
hengerek.főtengejek.gyujtások.elektronikák.váltók.karb
ik.fütómüvek.kerekek.idomok.blok felek.deknik.lendkerék.berugókarok.öninditók.fesz szabájzók.müszer falak.kuplongok.kihajtások.kipufogók.ülések azaz minden van á-tol-z-ig--- 06304053450...
ara akartam utalni hogy automata szivatós!
de egyszer mindennek eljön az ideje
kíváncsi vagyok MuZ régi gépe hogy viselkedhet terepen,mennyire kezelhető súlya meg kora miatt
vigyen magával bakancsot meg botot,és mássza meg a lábával!
viszont a dombos,hegyes rész biztos király lehet
ezek amit tudnak aszfalton nem semmi,amilyen erővel rendelkeznek,nincs értelme kivinni terepre,kihasználhatatlan!
szerintem felesleges 400 ccm 50 LE felett viháncolni homokon,valahogy úgy érzem nem lehet kihasználni a sebességeket....
http://youtu.be/orFoicnjY9E