Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mindig a gép a lényeg. Lehet bárki segge alatt csodagép ha nem is tud vele motorozni.
Erre a találkozunk a pályán dologra reagáltam, hogy a drz nem egy pályagép. Amúgy nincs bajom a drz-vel, de azért felvágni vele nem lehet.
mert mi a gond a motorral? nem sok ember teheti meg hogy motorja legyen! pár száz annyi ezer azért sok hogy az ember egy ilyen hobbit űzzön és hogy te ezt írd rá, nem értem miért kell lenézni a másikat,sokat kell azért dolgozni hogy valakinek LEGYEN. miért szítod a tűzet?
Nekem van képem.

Nehogymár egy fosadék DRZ-vel akarjál itt keménykedni.
teljesen úgy állok a dolgokhoz,mint te,de most nem motorozom,én is nyaralásra gyűjtök,aztán meg 3ezer egy pólóért még belefér,majd szeptembertől meg a jó endurós időkre keresek
Én már láttam Zsebyt, létezik.
Istenről sincs kép mégis sokan hisznek benne...
nem tudom, mi a baj azzal, ha gyerek van a fotón? ...és én el tudom fogadni a véleményed (bár szívesebben kikérem olyanokét, akiknek van hozzá némi köze is )...
szíved joga jobbat csinálni..
egyébként meg ott és akkor nem fejtetted ki a véleményed, úgyhogy most csak azért ne köpködj, mert más már nincs a tarsolyodban..

hisztérika vagy

na sziasztok... és még egyszer bocs a többiektől (ezt nehogy magadra vedd, Phoenix)
"ettől még nem lesznek jobbak a képeid"

Monja ezt egy olyan, aki 3 képet töltött fel, abból kettő egy gyerek és vmi baszott szar kép volt, már ne is haragudj...
- OK, elhúzunk (hiszen te dirigálhatsz )
- nem szájkaratézunk (te megteszed helyettünk is )
- teszünk fel fotókat (lsd. első pont - hiszen te dirigálhatsz )
- kimehetünk motorral is akárhova (bár én nem látom az összefüggést... )
- még azt is elhiszem, hogy az apukád is erősebb (az eddig felsoroltak kb. pont ennyit érnek )

ettől még nem lesznek jobbak a képeid
"TE voltál az, aki könyörgött a srácok véleményéért, és sírt a szája, ha nem reagáltak. Aztán ha reagáltak, akkor meg azért sírtál "
Hát ez az hogy nem reagáltak... na mind1
El lehet húzni annak aki nem ide való... meg nekem olyan ne dirigáljon aki a profiljára nem tesz fel egy képet saját magáról. szájkaratésok... gyertek ki egy pályára motorral, ott elintézhetjük....
Csak nyugodtan. Majd a végén a vért tessék feltakarítani és a hullákat letakarni.
Nnnnnna már itt is
Szerintem nem az. Debrecen szép város.

Amúgy meg sose voltam nagyképű veled. Én sem vagyok pro fotós, csak hobbi nekem.
Viszont ha bereccsintesz, ha valaki megmondja a véleményét a képeidről, akkor ne kérj erre senkit.
Előre is bocsánatot kérek a topik többi lakójától, de muszáj reagálni arra a jellemtelen köpködésre, amit Phoenix művel (leginkább azért, mert a barátaimat fikázza alaptalanul). Csak egy kommentet engedjetek meg.

Phoenix, TE voltál az, aki könyörgött a srácok véleményéért, és sírt a szája, ha nem reagáltak. Aztán ha reagáltak, akkor meg azért sírtál (csak éppen máshol).
Ha nem bírod a kritikát, akkor ne kérd ki, ilyen egyszerű. Lehet, hogy a barátnőd el van ájulva attól, hogy le tudsz nyomni egy gombot a fényképezőgépen, és tudod, azt is elhiszem, hogy tőled ez valóban nagy eredmény. De ha fotós topikba írsz és olyanok véleményét kéred ki, akik valóban értenek hozzá, akkor ne várd, hogy tapsikolni fognak és háromszor körberepülnek ugyanezért a hatalmas "teljesítményért". Ennyi az egész.
körtiszre írtam téged is az ócska/ócsó motorod miatt basztatnak?
én is kapom mindig, h kukabergem van és azt szégyellni kell
mind1, nem idegesítem magam rajtuk...
ezért jó a virtuális tér, mer' ott mindenki következmények nélkül olthatja a másik felhasználót
na pont erről beszélek, még képes voltál ide is beírni, mi ez ha nem nagyképűség? lehet hogy te jobban fotózol, de nem az a topic neve hogy profi fotósok....
Talán jobb is. Látva a képeidet.
Én a letmicro.com-on szoktam csináltatni ilyen egyedi pólókat, de ez bírja akármeddig, mosásfüggetlen. Tudom ajánlani mindenkinek, én már 4 vagy 5 pólót csináltattam ott.
Sziasztok.

Debrecen és Nyíregyháza környékén keresek profi kipufogó szerelőt.

http://www.hock-kipufogo.hu/ki...

Ismeri valaki?
Vélemények, tapasztalatok?
az se rossz, csak én annyira sóher vagyok hogy inkább motorra költöm mint ruhára, inkább járok ilyen szakadt több éves ruhákba csak benzinre szervizre, pályadijra való legyen
vigyél magadnak pólót, ha nem is 200ért de sztem 800ért veszel valamelyik áruházban sima egyszínűt...

am nekem is tetszik ez a nyomtatós téma, gopro feliratot akarok nyomatni,csak keresem a megfelelő partnert ebben...mert nem minden nyomtatós képes arra hogy kis időt fordítson az ügyfélre...met elképzelése sincs hogy gondolom a nyomtatani valót...de képről se tudja nyomtatni... de úgy látszik lesz megoldás... bár meg is vehetném,igaz férfiben csak fehéret találtam...az meg nem fasza...PÓLÓ