Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te nem arra az emberre gondolsz,aki el akarta veled cserélni a motort?
Szia,
Te nem ismered véletlenül ezt a debreceni srácot a képen #44?
NEM NEM
Mit szeretnél mert ha nagyon fontos hazaviszem és akkor lesz neked
Na kész a motor. Az a buzi solenoid volt a hunyó. Valami nem volt jól ledugózva, de visszaraktuk és minden jó
A vevőknek még a szar is büdös.
Nekem aki ismerem a motoromat semmi baja nincsen.
szia Bácsi!
Vasárnap nem vagytok nyitva,ugye?
nem volt még vevő a motorra? hallottam az egyiktől,hogy sok panasz van rá,igaz lenne ez?
azttat akarom kérdezni,hogy a matrinkát honnan szerváltad a cbr-re?
Hát a pair szelep meg a solenoid lett leszedve, és valami nem jó, de reggel viszem vissza, és visszarakunk mindent ahogy odavittem.
meg javaslom ha nem fizet akkor ird be a nevét címét elérhetőségét hogy még véletlenül se vigyük hozzá a motorunkat....
kérd vissza a javítás árát vagy hozza rendbe a motort.... ilyen nicns hogy megcsinálja és még szarabb lesz tőle...
mit csinált vele, mihez nyúlt? gondolom ott kéne keresni a bajságot
De menő vagy az SMC-ddel 'csög

De tesódnak a nyomába sem érsz
Hát el sajna, és hétvégére kéne a mocc, és nem tudom mit csináljak vele, mert senki nem ér rá megcsinálni:S
Még abból a kevésből is eltűnt?
Sziasztok! Valaki nem ismer valakit aki ért a drz-hez? Mert elvittem szerelőhöz, hogy elvileg vami folytásokat kivesz belőlle meg átfúvókázza, és semmi erő nincs a motorba és ő se tudja mi lehet a baja.
Debreceniek!
Nem ismeri valaki a yamahás srácot?
köszi!
akko most cseréljem le bár nekem jó ez így... tartja a drót a berugókarom is egy kapupánt csavar meghajlítva... DIY lvl 100
Szilikon na ezéé jó a természetes, az nem esik le
hát ja... bár nem nagyon tudtam körbenézni fordultam vissza mert kétszer is leesett a szilikoncső a benzinszűrőnél, ma eszkábáltuk meg egy kis dróttal de valahol biztos be lehet menni, gondolom az emigránsok felől
nem rövid 14-39 van fent, csak hamar leforgattam meg hamar elváltottam
na mond el az igazat! voltál te még bent acsádon is,mivel ha kitérünk az utcából jobbra,akkor arra a főtér esik
a kárpitos nagyon tud,sokan ismerik szerény csávó,megcsinál mindent ott lakik bogiék előtt egy házzal
amúgy szép hangja van a gépnek,de valahogy nem bírná a lábam azt a megerőltetést hogy mindig váltsak le-fel a rövid áttétel miatt
nem rövid az az aszfaltra?