Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Z"!
Várunk!
Robi
Kuplung kart akarok..de egyszer onnan vettem aztán nem volt jó, mert lötyögött a helyén, meg a bovden is alig akart belemenni...a nagyvasos jobb..vagy majd veszek a motorarzenálból a héten...
látom, voltatok veretni. jól tettétek. majd egyszer kinézek megint oda. amúgy én holnap mennék hringre, ha addig megjön a fizum
tényleg, valaki esetleg innen debrecen környékről nem megy lábon holnap hring felé? nincs kedvem egyedül menni (vagyis van, de többen még nagyobb buli :)
Robi! nem voltam telóközelben hétvégén , de mondta Ricsi, h ma este van nálad megbeszélés , majd rátok nézek
benéztem
én már a robogókon kívül semmit nem ismerek meg
drz volt he 2001.es
szép volt a yamaha ami utánad ment,feltéve ha az volt :)
ott láttam,ahol ti a 636-ost
ami van nagyvason az motoroswebaruhazban is, és ugyanannyi az ára is
onnan nem kell semmi....nagyvasról kellett volna talán
motoroswebaruhaz.hu, döntsd el mi kell mert ma leadom a rendelést
Honnan rendelsz?
az hát
vagyis olajszűrő, olaj van
láncszett az enduros kerékre, olaj
Boldogat!
rendben,azért kösz hogy jelezted a szándékod
annyi hogy még egy csimmma kéne meg egy bukó,mert mióta felrobbant a visszapillantó benne,kicsit lyukasos-de ez majd idővel,talán jövőre,addig biztos fog kelleni neked más is
amúgy mit akarsz rendelni?
És boldog Névnapot kívánok természetesen
okés, csak szoltam, de akkor megrendelem magamnak ami kell és kész.
Jacek, esetleg neked vmi?
túra majd augusztusba. lehet transzfogaras, enduro meg nem valószinű júliusban, csakis SM
sajnos most egy darabig nem tudok motoros dolgokra kiadni,mert lehet beiratkozok egy hegesztő tanfolyamra,ami elviszi a dellát
Köszi,hogy szoltál de...ma itthol László napozunk még! De egy jó kis túra érdekelne vagy endúró valamikor.. Van most egy túrás motorom is