Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a jövőhét negatív, gurulok horvátba kétkeréken.
Gyertek jövőhéten, én is megyek akkor
Akkor lehet kicsit túrázni, huligánkodni!
Jaja, a kis kávédarálók felrottyantanák rögtön az olajat. Nekem hónap vége felé elvileg oké lesz a móka!
majd megyünk, ha nem lesz ilyen banánérlelő meleg
Hali Zébáttya, beszéltük a múltkor erre a hétvégére Pócsot, de valami drifthétvége lesz.
már 28.-a óta van az is
csak nincs müszaki!
Jó, ha van valami kéznél, mikor sietni kell
Na mivan erre huligánok? pangás van itt mostanában...
Engem is kikészít ez a gecis meleg, hogy rohadna meg Jóó lenne már egy fasza eső
ja hogy neked még a mille is van, már el is felejtettem
Pusztulat ez a hőség
Kerültem a millével 1et rövidgatya/félcipőbe, de az idomból is olyan forróság jött végig, h el kellett tartani a rábam. Jetskyzni kéne ilyenkor
hazajöttem
de hát itt is ugyanolyan meleg van, és még tenger sincs
offród az egész ország
Miért, jobban örülnének ha megint tankok járnának?
Helósztok!Jár mostanában valaki a tanki endúrókörre motorozni?Vagy lehet még ott motorozni?Mert úgy hallottam hogy egyesek nem nagyon örülnek hogy járnak ott motorosok .Ha esetleg valaki volt írhatna ,hogy nem baszogatják-e mostanában ott a motorosokat
vettem fel sisakkal is, lentebb ott a link
Sisakon nem rezeg, ott próbáld.
Tapasztaltam, rohadnának meg........... olyat drifteltem rajta csíkos lett a gatyám....
Csak figyelmeztetésképpen:
A 47-es főút Debrecen B.újfalu között helyenként fel van szórva apró kaviccsal. Nyilván az korábbi útjavítás miatt de így konkrétan életveszélyes.
A 40-es táblák pedig végig ki vannak téve, még ott is ahol felesleges.

Így megy ez Magyarisztánban.
14 percet felvett, de vmi élvezhetetlen minőségbe:D
annyira rázkódott... pedig ahoz a kameranézethez több reményt fűztem mint a sárvédőshöz
Fasza a felvétel, de rohadtul sajnálom, h az nemlátszik, mikor mentünk egymás ellen. Mocsok jó volt.... Kár azért az uccsó felvételért.....
kár hogy nem jöttetek, jól elvoltunk, meg gokartos is csak az elején volt, aztán csak mi voltunk