Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó Dzsí-nak van axonja.
Póknak AXON műszere van? Mikor jön haza Romániából? Oláh Józsiról mit tudsz?
Én megvoltam pókkal is elégedve.Amit vállalt azt megcsinálta,nem húzta halasztotta a dolgot.Szóval nem volt vele gond.
És szerinted milyen szerelő? Ha jól olvastam akkor te anno voltál Oláh Józsinál a Tuonoval. Őt "vérprofinak" nevezted! Pók milyen?
Szia!

Pók elvileg romániában van,nekem legalábbis azt mondta egy kb.egy hete..

Üdv:Balu
Sziasztok!

Nemrégiben vettem egy Aprilia Tuonot és szeretném valami hozzáértő emberrel átnézetni. Plussz fék, kuplung, motor olaj csere, térkép kiolvasása, stb………
Mivel a környékemen (Kisvárda) nincs egy normális szerelő, így gondoltam elviszem Debrecenbe. Oláh József és Kulcsár Lajos (pók) szerelőkről már sok pozitív véleményt olvastam. Ti melyiket ajánljátok? Nagyon fontos szempontok a szaktudás a gyorsaság és az ár.
zseeeeeeeeeeeeeeeeer

Üdv mindenkinek!

Egy kis ízelítő vágatlanul...
http://youtu.be/OambCAoIDSQ
itt lehetne fent veretni a hegyen, ,b olan mint torocko, vagy sziklasabb.
hát én munkanélküli vagyok, ráérek
egyébként remélem hamarosan sikerül valami meló, mert így csak fogy a pénz a héten egy mbk booster robogót bütyköltem. ezzel szoktatom magam vissza a terepezéshez
Jól íltek bitang kölykök
ehin vagyunk
jóó már neked, jó pihenést

hétfőn indulok görögbe
A fene e picsádat te ogre
csa haverek. Udv mindenkinek horvatbol. Zsir az ido. Meleg a viz.
Ha levegős fekvő minarelli van benne , akkor igen nem ismerem az italjetet, de az összes fajta malagutiban van ez a blokk, japán robeszokban is , meg újabban kínaiakban is. Olyan elterjedt , kb mint az AM6
rokonnak van egy italjet nevezetű robija, a te féle blokkodat átalakítás nélkül bele lehet építeni?
öööö, jövö vasárnap már otthon leszek, máriapócs sm?
amúgy most horvátba megyünk asszonyékkal kocsival holnap hajnalba indulunk.
Jó utat Mauni, majd ha hazajössz, moccolhatunk végre... RÁÉREK! ;)
Mivel mész?
hónap megyünk he, de majd lesz net, lökök fel képet hol áztatom a picsámat
Miva? Nem mentéé nyaralni?
burzsuj az még most is, nem mondok róla semmit inkább, max majd személyesen egyszer
láttam ma a tablóképedet...az a Molnár pityu osztálytársad búrzsúj volt,mindig nagyobb volt a motorja mint a jogsija......milyen gyerek volt amúgy?
na még aztán jól bepunnyadta topic
okés, majd szólok