Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez mondjuk 51.1cm, nekem meg 53a fejkörméretem, de nem szeretem a szemöldökömig a fejemre rántani a cap-et hanem csak úgy lazásan a homlokom tetejéig és ezért is kell kisebb. Van egy 50cm-esem, na ez meg már elég kicsi, igaz hordható, de kell az az 1cm plusz.
jó lassú az email, msned nincs?
Nem, ilyen kicsi a fejem. Hajam is kicsi az se növeli a körméretet. Ezért kényszerülök íbéjről rendelni, mert itthon mindenhol, de tényleg mindenhol a 7-es azaz az 56cm-es a legkisebb méretű.
már átjött, válaszoltam is.!
6 3/8ados kid sapka nem lesz az kicsike a fejedre
Na rohadjon meg, akkor küldöm mégegyszer.
nem jött
Mél ment.
persze, emailben megbeszéljük a részleteket: phoenix87kukacgportalponthu
Akkor ez mindenképp kéne. Némi kis felárért lebonyolítanád a rendelést?
Úgyis eltörnéd te is. Majd jól megragasztod IeS-el
aludj rá egyett de am láttam h. el van repedve, irtad másik totyikba, pontosan hol? mutass képet
jóvan, neked már vót gopró, nekem még nem
ehh te vagy már betyár
alszom egyet-2 rá mert kéne a zsé am...de nem akarom odapocsékolni sem...a postát én megoldom am,vagy személyesen is oda tudom am majd adni...szal azt is vedd figyelembe
Bótoljatok
Közbe én intézek az idén egy kontur plust.
kicsit a 40hez?
valahol a 2 közt megtudunk egyezni? kicsit az 50hez közelebb?
40 nah?
hallod...nehogy már ennyiért vegyél gopro-t...itt az enyém használtan de a motorsport edisön...egy 50es...különben is 85ért HD2 van már...
vagy egy jó ajánlatot meghallgatok
Ha már mindenképp a gópró a fixa ideád, akkor legalább kettest vegyél külföldiából óccsón, mer ahhoz van már távkapcsoló is, amit haszálhatsz a kormányon vagy kapcsolhatod vele a fixen elhelyezett camot is.
hát az mind1 sztem mert ebayröl veszek 10 forintért hozzá
ugyanaz, csak ezekhez kevesebb a felfogató tappancs mint a motorsport edisünhöz
Melyik a jobb kamera? vagy ez cska felszereltségre tér el?
Gopro by hero helmet HD : http://www.avplanet.hu/videoka...
Gopro HD hero Naked: http://www.avplanet.hu/videoka...
22,5 dollár, kb 5400 ft
20 dollár de ez licites, ettől csak több lesz ha vki licitál