én egy éven kb egyre megyek! nem vág teljesen földhöz az az egy hétvége ( csak majdnem ) . csapatni meg lehet akármikor, itt a társaság lesz a lényeg . Jacek is jár rendszeresen a melegfelvonulásra mert ott sok a haver
ööö nem vonz... inkább csapatnék vmerre a hegyekbe...
ahogy főnix is én is inkább a motorra verem a lét,mint motorostalálkozóra...jó az van feeling,de nem az enyém...
haver járt úgy hogy eladta a motort mint 2003as mi is annak vettük...a srác elvitte szervjzbe átnézetni kiderült hogy a váz 2003as igen,de a blokk csak 2001es és más motorrolvan a hengerfej is ilyenek...meg behaltt a gyújtás rajta ami garanciális volt...fenyegett perrel meg rendősséggel,bjrósággal...a srác be volt fosva...már vissaz akarta venni ugyan anyniért a mtort csak ne legyen baja belőle...egy ember felhívta a fenyegetőt...elmesélte nekia dolgot,hogy mehet a picsába a feljelentésével... 1 hét telt el am is... semmi nem lett bőle...csak a sárc vissza akart egy kis lóvét nyerni belőle hogy nem 2003as a mtor hanem csak 2001es...meg a szar gyújtás...amit kicseréltek gariban..
engemet perrel meg minden szarral fenyegettek, pedig nem volt baja a motornak csak nem tetszett az új vevőnek. így visszavettem kb 60ezer forinttal olcsóbban. mindenki "jól" járt a 3 napos dolgot emlegette nekem is..
köszi szépen akkor jogilag semmi köze kb mert amennyi hibárol én tudtam és látható volt emlmondtam rejtett hibárol nemtehetek ez sokat segített! kajak magamat érzem szarul és szerintem kamuznak mivel olyan hibákat mondtak ami ha lenne besem indult volna nemhogy ugymentvna mint eredetileg! köszönöm a választ:D kortisz vegyibe jársz még?:D
nem tudom mi ilyenkor a teendő,de van valami 3 napos baszás,hogyha tényleg szar a gép,amit az eladó nem közölt,vagy eltitkolt a vevőtől,akkor a vevő azt visszaviheti,és köteles az összeget az eladó visszatéríteni (nem biztos,haver mondta,mert neki is vissza vitték egy eladott motorját,mert valami nyűgje volt,amit még ő sem tudott....)
heló remélem valaki tud segiteni:D hétvégén vasárnap elcseréltem a motorom (runner 180 fxr) 1 aprilia sr 125 re ez nem is lényeg történet runneremen volt 1 uj henger dugó gyűrű cserélve lett motor ment is faszán kipróbálta a srác adásvételi minden mondtam neki h vízpumpa elég para nem igazán jó vigye el szerelőhöz ne motorozzon elvileg ez történt ma hívtak h a henger szarrá van marva a dugóval együtt és h a főtengelycsapágy meg lendkerék alatt is van valami szar meg h variátor is gané(adorján csinálta ésnemmondta) most rendörséggel fenyegetőzik ma letelt a 3 nap ha feljelent akkor mivan? parázzak vagy ne? van tanu aki bizonyitja h cserélte és ami a blokkba van és nem befolyáslta azt h megy nem tudtam h hibás! előre kössz
ahogy főnix is én is inkább a motorra verem a lét,mint motorostalálkozóra...jó az van feeling,de nem az enyém...
igyáááááááál
hagyd a picsába,légy határozott mond meg neki...
Nem voltam még ilyen helyzetben, de nemrégiben olvastam ilyenről egy cikket :
http://www.hegylakok.hu/2012/0...
Remélem segít!