a 18as sztem neked malomkerék lenne a détébe, 17es van vagy három, van még jó is közte, a leiningenre beviszem a héten, de ha nem jöttök érte, mekkereslek, aszt a hátadon verem szét az összeset
Stuntos háveromnak kéne a 17-es...ha 140-150-es van akkor az...vagy ha nagyobb van de kopott az is...lefüstölni jóó adod-é nekije? meg amúgy 18-asba milyenek vannak...sztem egy 140-150-es jóvón nekem a DT-be a supermoto szettre
köszi az egyik spanom is úgy járt, h lemetélte vmi géppel egyik kezén vagy 4ujját, aszongya, nem olyan nagy cink, csak mikor a kapuba venné ki a zsebből a kulcscsomót, aszt az istennek nem tudja megmarkolni
Az hát
Kell vkinek használt gumi?
Van néhány , amit kidobnék. krossz mitas 110-18 + 21es első atomkemény , de még van rajta rece. Utcai 17es 150 meg 140 es, 18as is. Tapad az összes , mint a bakelit, de ránézésre a polisz még meghagyja a forgalmit. Pakkban az összes ingyen elvihető.
kb. egy 150-es lenne olyna széles benne mint most egy 130-as
meg a 2 bukót is
Kell vkinek használt gumi?
Van néhány , amit kidobnék. krossz mitas 110-18 + 21es első atomkemény , de még van rajta rece. Utcai 17es 150 meg 140 es, 18as is. Tapad az összes , mint a bakelit, de ránézésre a polisz még meghagyja a forgalmit. Pakkban az összes ingyen elvihető.
Szétszopatták az agyunkat:)