Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rugókat meg a galamb uccai csapágyboltba szoktam venni. vhogy a kis benyakúttal szembe van, de a szabókálmán fele inkább xbearing v mi a neve, még nem tuttam megjegxezni, me olyan az agyam ,m a szita
Sziasztok.
Debrecenben garázst keresek a robogómnak. Jerikó ötvenhatosok tere, Agrár egyetem környékén. Tud valaki segítene?
üdv

Dani
nemtudod hol lehet kapni rugókat nagy választékban? elszakadt a hátsó fékem húzórugója igazából nem nagy gáz, csak jo lenne nem lógna a pedál mert nyomja a féklámpakapcsolot állandóan.
holnap megnézem mekkora
hát ha tudsz adni vagy 10 darab 40x40-est akkor azt megköszönném
van itthun nekünk kupak vagy millijó...csakkérdés, hogy mekkora kell.. amúúgy eddig nagyon fasza a pad..tiszta gyári bazze...
akkor üsd le és kifizetem a posta és a cuccmáger felét ha így neked jó
a trendixbe a cegléd uccán van mindenféle méretű fillérekért de csak fekete v fehér
50db 1000 ft

Ha megveszed akkor felét átveszem tőled szivesen
pl praktiker, de ha olcsón akarsz akkor vatera
gondoltam rá,de merre kapok?
zártszelvény végébe lehet kapni ilyen műanyag véglezárokat, majd vegyél hozzá
jacek itt vannak a képek még hiányzik 1-2 dolog róla,de lassan alakul
dönthetőre csináltam amúgy
nem rossz az ötlet
na bazd meg, jobbulást, én meg tennap annyira kipályáztam magam h. ma fel is tettem az enduro szettet oszt itt a környéken varacskoltam ebbe a jó endurós időbe
. jobbulást majd bepótoljuk .
Fasza minden csak majnem kivíreztettem magam, azut hazamentem, beszörpöztem és megnéztem bánatomba http://youtu.be/uISrKYABYjA
na ha rábólintanak még páran kitalálunk valami jó időpontot.
Hát ez jó messze van tőlem
Köszönjük a meghívást uccu..... . .
Lesz valami költséghatékony találkozó ott a romány határ közelébe bányatónál és ingyenes póknál van szórólap de majd ide is fel lövöm