Nem. A múlt heti háromnapos versenyzés-csatározás khmmmm...."nyomait" tüntetem el előbb (elgörbült hátsó gátló, az eleje se úszta meg, ott is van mit csinálni ).
Most nincs motorozható állapotban az "öreg" .
az kemény és azok után nemvett bele neked cuccot? mert 1 ik ismerősömnek is gyvolt h valamit csinált rajta pestre akart menni mondta adorján h nyugodtan felmehet vele erre ebesnél azthiszem nemtom már pontosan futóval kelett értemenni:S de nállam a vizpumpa volt a baj és az h hűtés nélkül csapatták de már nemlényeg nekem többet nemkellrákölteni
Hát komám én nem lepődnék meg ha adorján benne hagyott volna vmi ganét a főtengelyedben... Én tavaly szeptemberben vittem hozzá a motorom dugócserére, meg felső tűgörgő cserére, 6 percig tartott miután 5 hét volt neki megcsinálni, utána 6 percig élt a motor (0,1 üóra) akkor lett feltéve a számláló mikor először berúgtam. Benne hagyott valami csavart a forgattyúsházban az okozta a galibát. Lerendezte a hengert, a hengerfejet meg az új dugót, de úgy hogy a gyűrűhornya összenyomta a gyűrűt, vehettem bele másikat. Persze mondanom sem kell nem vele rakattam össze. Nem lepődnék meg ha a szerelésii hibája okozta volna neked is a galibát...
Most nincs motorozható állapotban az "öreg" .
Olcsó pénzért oda adom csak 18as hátsók és 21 elsők,és lehetőleg egyben vigye aki viszi