Már mindenki az akar lenni, most egy ilyen hullám indult el, veszik az emberkék a gépeket, oszt vízcseppet fotóznak, meg hernyót a fán, stb, nameg persze a HDR "művészet" sem maradhat ki, az is terjed mint az influenza.
ez igaz. nem fordulok bele a kockaságba így nem vagyok igaz kocka mert van életem, piálok is . csak éjszakánként gémelek. emellett most elég sokat beletoltam a dobszerkómba is a zenekar miatt, meg ugye a motor. ha csak 1-et űznék keményen, akkor lehetne kb 2 millás motorkám.
25éves bazze és kockul
hallod annyiszor szerettem volna már vmi fasza játékkal játszani... eddig a mostani laptopon futna max a jobbjai... mondjuk ilyen mx vs atv vagy bármi faszság...addig jutottam el h letöltöttem... telepíteni nem tudtam annyira nem vágom az ide-oda krekkelés meg a fasz tudja mit... én 24 vagyok de játék mellett még nem sikerült eltöltenem 1 órát sem
nem jó az időpont mert aznap jelenik meg a MAX PAYNE 3! oszt ilyen elő GTA ( mivel rage motor hajtja ezt is) filingem lesz így kockullárézni fogok. érdekes mi ?
de én voltam... barackmag utca vagy hol laksz
http://www.kepesmotor.hu/motor...
hallod annyiszor szerettem volna már vmi fasza játékkal játszani... eddig a mostani laptopon futna max a jobbjai... mondjuk ilyen mx vs atv vagy bármi faszság...addig jutottam el h letöltöttem... telepíteni nem tudtam annyira nem vágom az ide-oda krekkelés meg a fasz tudja mit... én 24 vagyok de játék mellett még nem sikerült eltöltenem 1 órát sem
én szombaton esküvőn leszek, így hát alkohol fogyasztás terén szolidálok a találkozósokkal