na jobbulást ha valamit kitaláltok a románoláson kívül, valami összeröffenést akor benne vagyok. akár én is meghivom a bandát egy bográcsolásra ide, aztán a környékiek is eljönnének biztos ( apraszaki meg mittudomain )
Nálunk se lesz, me' nekünk sincs. Már tavaly se vót
Esetleg Nyíradony? Dorogra nem megyek, mer az nagyon csopperes bandázás .
Lehet az kéne télleg, elmenni rományba, aszt ott alkeszkodni 1-2 nap gallyríszegen
Ábrányban sajnos nem lesz, me' nincs az Ábrányi Lovasoknak rá dellájuk..sajnos..tavaly szar idő volt, kevesen voltak, gondolom nem fedezte a belépők ára a bele fektetett pénzt..az, meg, hogy ők pótolják ki, az nekik se buli De valahun a közelbe cska lesz...ha meg más nem csinálunk egy kis ottalvós ivászatot valahun
Nem dolgoznék én, csak már nem tudok kevés munkával sokat keresni, viszont sok munkával keveset azt igen. Lassan arra a szintre kerülök, mint a képen a spanom a kis cigány.
Már nem rugózik, képes volt magától megerősödni. Szerdán kontroll, remélem már utoljára. Meg remélem hogy végre eldobhatom ezt a műanyag rögzítőt is már, mert nagyon kényelmetlen.
én meg még szombat délbe dógoztam, aszt mid ad isten, a kisflexen , amivel vágtam egyX csak simán felrobbant a korong , szétcsapta az egyik kisujjam, meg eltanálta a karomat, 1darabja meg még mejjbe is lőtt .....aztán doki -kenézy-összefótozás, mire előkeverettem, addigra meg már nagyba ijeszgettek a rosszidővel.
sajnáltam h erről is lemaradtam, remélem lesz még az idén a környékbe valami bulájkodás
jóóó neked...én éjszaka a vízben feküdtem, me' beázott a sátram..szal reggel bementünk makkaihoz az albiba..hívtam fatert, jöjjön értem kocsival, me' nem fogok szarrá ázni a motoron
valakit nem érdekel aprilia alkrész?
minden van pegaso 125-höz!
és még van rengetem af1 rs akatrészem és rotax 123 is!
sem amal gyújtás stb.
gumijaim is vannak van 1 zsir uj enduro is!
gyorsasági gumim is van vagy esetleg sm szetre is tökéletes!
adatlapomon az elérhetőségeim!
Esetleg Nyíradony? Dorogra nem megyek, mer az nagyon csopperes bandázás .
Lehet az kéne télleg, elmenni rományba, aszt ott alkeszkodni 1-2 nap gallyríszegen
legközelebbi talán bátorba lesz,az se lehet rossz
Most már pihenjél és motorozzál.
Jobbulást kívánok!
Neked rugózik még a lábad?
sajnáltam h erről is lemaradtam, remélem lesz még az idén a környékbe valami bulájkodás
olyan szél volt hogy megdögöltem volna egy méteren belül
dolgoznom kellett
és ilyenek
minden van pegaso 125-höz!
és még van rengetem af1 rs akatrészem és rotax 123 is!
sem amal gyújtás stb.
gumijaim is vannak van 1 zsir uj enduro is!
gyorsasági gumim is van vagy esetleg sm szetre is tökéletes!
adatlapomon az elérhetőségeim!
jaja hazaértünk,este a koncert után hazavitt a csajom,de nem is baj,mert eláztunk volna mint a kutya
amúgy ja,a többiek hol voltak?