Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, h nem jön össze, me holnap szoboszlón van meló, szombaton meg Felgyőn(messzeségbe), de legfejjeb értejön majd faterod, úgyis spanom mán
Ezt nézd inkább mert ha jól értelmezem (ami nem biztos ) az előző linken licites a sapi, itt meg fix áras.
Lecsekkolnád nekem íbéjen ezt a cap-et hogy mennyibe kerülne cakk pakk mire idejön a kapuhoz? Ha kéne, tudnál segíteni a rendelésben esetleg?
Nagyon jól látod!
köszi, de őket nem lehet elérni...
nem azt mondtma h. nincs benne fantázia, hanem csak azt h. ez magyarország....
Zééé...jó lenne ha a héten be tudnád hozni valahová a gumikat..jövőhéten kell a kocsi faternak végig szinte
ITT ott vannak a tarifák és a motor választék is
Józsán van valami..200e kauciót kell fizetni..és egy napra asszem 10e körül van...de mindjárt megnézem és linkelek
Jóva-jóva
nyugalom
4-800ezerért már komoly túramotorok vannak, tehát nem lenne horribilis beruházás, ugyanakkor ha kérnek 2-300ezer kauciót, történjen bármekkora gond, simán rendbe lehet hozni a gépeket ennyiből. (és nem említettük a biztosítást) Értem, hogy lehet ez nyűgös is, de pl. egy kereskedésnek hétvégente 20-30ezer ft, ahelyett h csak álljon a motor szerintem kiegészítő jövedelemnek elég szép lehetne...
Nem felvágni akarok, de éltem Német.o-ban, ott a 60-100 milliós Ferrarit megéri nekik 2 órára bérbe adniuk, azért hogy széthajtsák az emberek (te vezeted, ahol akarod, amennyivel akarod). Persze nem olcsó egy ilyen kör, kb 800-1000eur, de sokaknak ez az élete álma, és sokkal több pénzt el tudnak szórni az emberek tényleg felesleges dolgokra ...
Na mindegy, én túrázgatnék, próbánék ki több motort, majd csak azután szeretnék venni, kár hogy itthon nem pörögnek a dolgok..
Oksa...de majd meglássuk...remélem nem adod drágán...tudom ám, hogy mennyi vóóót
oké. Remélem jövöhéten már meglesz a 17es kerék meg a gumi, aztán akkor viszed amikor akarod
Mgebeszéljük
nem kell akkó a gumim?
motorbérlés? magyarországon? sztem felejtsd el, nincs az a hülye aki ezzel foglalkozna...
Sziasztok!
nagymotort, főleg túramotort szeretnék 1-2 napokra bérelni Debrecenben vagy a környéken. Természetesen kaucióval, bérleti díjjal stb. Tudtok ajánlani valamit? Tapasztalatok?
köszi!
az a helyzet h. esténként van csak időm 18-20ig meló után, hétvégén meg nem érek rá szolnék ha egész nap ráérnék hidd el
Hi! Nekem nem is szólsz?
Háá' akkor majd szólsz, hogy hova vitted, aztán oda megyek érte...mind1, hogy mikor..az se baj, ha nem a héten.. úgyis szombaton lesznek meg a kerekek...mire bele farigcsálom
Tegnap voltam, de most így nem tudom, de akkor olyan helyre viszem, ahonnan elhozhatod bármikor.
Zéé mester..mikor tudod behozni a gumikat..csak, hogy melyik nap menjek be kocsival