Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóvan, remélem jó lett
Hello. Igen, még kedden megjött, meg is lepődtem.
nincs mivel fél 5ig melózok. tehát fél 6 előtt esélytelen...
Nincsen olyan nap hétköznap amikor hamarabb otthon vagy?
Szkrácsi! Megjött a Sapi? majd írj.
NA mi a nagy helyzet a hétvégével kapcsolatban?
.

.
Lehet az engem is jobban motiválna, mint a rónaságon nyílegyenesen menni nulla élvezeti faktorral.
Monnyuk én olyan kreténnek születtem, h néhány évesen a háromkereküvel már megmerültem a sárban agyig, ezek után nem csoda ha életemben a susnyásban/ganéban imádok fetrengeni, arra meg inkább egy terepmotor alkalmas.
Olyan hely a kulcsa a dolognak, ahol jó utak vannak, forgalom meg semmi. Szerencsés vagyok, hogy Aggtelek, és a Bükk között éppen félúton lakom.
Nem De már vagy tíz évvel ezelőtt is egyszer elment a kedvem néhány évre az uccától, eladtam az akkori vasamat is, egy robeszem volt meg egy kis bokorugró, majd pár év múlva kedvet kaptam ismét.
Tavaly már alig voltam az uccán , az idén még semmit, de mit lehet tudni, talán később érdekes lehet
S nem is hiányzik az utcai traktor?
Meg, de már a műszaki is lejárt róla, olyan régen nem mentem vele.
Ha valakinek utánfutón jövőhét 7.-ére Hungaroringre, Debreceneből van 1 szabad helye, írjon már rám: misiworker@hotmail.com.
Meg van még a nagy?
gyere gyere, jó "buli" lesz
MuZ mennyiért adta el az XR-ért?
oda nekem is menni kéne
ki tudja mi lesz itt még addig
Hi, jóvan de jövöhéten mindenképp hozd mert 9-10. én tesztelném is
na gecó.hát annyira kiabálsz felébrentem...elfoglalt voltam, a múlt pénteki akció meg nem jött össze...na mit okosítsak
nem lesz jó ez a hét sem,már megindulok mindjárt aztán holnapig meg sem állok...a jövő hét fix! ha nem viszem be akkor kérheted fél áron is
kész
kaptál, jó kép, jó hely
Az lesz a minimum
Csáá gecó!
Haszájjad egíssíggel. Eccer, igérem csúnyán berúgok még a pézeden ,
halihó kapok egy klikket? http://bikepics.com/pictures/2...
köszönöm