Lehet az engem is jobban motiválna, mint a rónaságon nyílegyenesen menni nulla élvezeti faktorral.
Monnyuk én olyan kreténnek születtem, h néhány évesen a háromkereküvel már megmerültem a sárban agyig, ezek után nem csoda ha életemben a susnyásban/ganéban imádok fetrengeni, arra meg inkább egy terepmotor alkalmas.
Nem De már vagy tíz évvel ezelőtt is egyszer elment a kedvem néhány évre az uccától, eladtam az akkori vasamat is, egy robeszem volt meg egy kis bokorugró, majd pár év múlva kedvet kaptam ismét.
Tavaly már alig voltam az uccán , az idén még semmit, de mit lehet tudni, talán később érdekes lehet
na gecó.hát annyira kiabálsz felébrentem...elfoglalt voltam, a múlt pénteki akció meg nem jött össze...na mit okosítsak
nem lesz jó ez a hét sem,már megindulok mindjárt aztán holnapig meg sem állok...a jövő hét fix! ha nem viszem be akkor kérheted fél áron is
.
Monnyuk én olyan kreténnek születtem, h néhány évesen a háromkereküvel már megmerültem a sárban agyig, ezek után nem csoda ha életemben a susnyásban/ganéban imádok fetrengeni, arra meg inkább egy terepmotor alkalmas.
Tavaly már alig voltam az uccán , az idén még semmit, de mit lehet tudni, talán később érdekes lehet
ki tudja mi lesz itt még addig
nem lesz jó ez a hét sem,már megindulok mindjárt aztán holnapig meg sem állok...a jövő hét fix! ha nem viszem be akkor kérheted fél áron is
Haszájjad egíssíggel. Eccer, igérem csúnyán berúgok még a pézeden ,
köszönöm