Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mai történet felhív a srác h feljelentett találkozunk a bíróságon én mondtam neki rendben haver majd az ügyvédem hív mert énis feljelentelek rágalmazásért akkor kinyomtam 3 óra mulva 1 másik szám hiv mondom ezmár a jard tuti felveszem erre bemutatkozik az ember a srác faterja am 21 éves srácrol beszélünk elkezdi mondani apu h tnap nagyon idegesek voltak meg ma is de sikerült megvenni az alkatrészeket és h nem e gondolom h a felét kikellene fizetnem mondom neki h mivel ez ment h az én szavamat kétségbe vonták igy énis kétségbe vonom azt h nem mentek vele hűtés nélkül miután elvitték ezután megkért h a csavarokat az idomokhoz küldjem el mert azt itthagyták és további szépnapot kíván és elnézést a trágár beszédért jó példa volt ez h akar lehúzni sok gyökér és kössz akik irtak lehet ha ezeket nemtudom kifizetem :S
ezt pont becoptad, mert a motor a blokkon/tankon volt a fókusz jó helyen van..direkt figyeltem rá.. amúgy azért kockás a kép, mert átméretezem...eredeti méretben egyáltalán nem mindjárt feltöltöm valahová, aztán belinkelem
és a fosózáshoz ?
kár hogy nem értek a fotózáshoz, nem tudok így belekötni semmibe
ezzel az a baj h. az autón volt a fókusz, nem a motoron meg eléggé kockásra csinálja a képet, vagy olyan furcsa mintázatúra, ha ránagyitol az égnél ott látszik leginkább
a pia kihozza NÉHA belőlem a zálatot. vagy a zárlatot.
Na..valami ilyesmit várunk tőled a hétvégén
nízzedmáá egy filmsztááár
ezt ügyködtem ma
vót még egy csomó debilség, részeg voltam mint az atom még kiabáltam közbe gázrángatás, meg mutogattam a tömegnek hogy fütyüljenek vagy valami, oszt elkezdtek ujjongani. jíhhá !
de még így is el fog menni vagy 30 éves koráig szarok beléje! tudod szivből szeretem a motorom ó nem hímestojás ez ..
mekkora jampiság ez am ... minyán felmek a városba széttiltatom a cbr-t vagy valamit a garázsból
1 évet öregedett a motor fél perc alatt
ez nem is volt dúrva, van aki úgy tiltatja h. veri neki 1 percig 1 huzamban tiltásig
Én úgy csináltam jásztboldogházán.

http://youtu.be/gFj2ek0zPjg
vagy megvárják amúgy addig tiltatják a sportmotorosok a sor 4-esüket amig fel nem forr a víz
5 percre van debrecen a vikkendtől, tuti nem húzzák 2 órát
meg ez 2011-es sikerült a tavalyit kitennem
ott 12:00 meg 14:00 is van Szerintem 12:00kor indulnak a vigkendből vagyhonnan a tökömből ( víg kend = weekend ? namindegy ) aztán mire beér debrecenbe a sor, lesz 2 óra
érdekes, vajon akkor melyik a jó? mert ez a motorfesztival oldaláról van
vagy kocsival,vagy robogóval
amugy a plakátra 14:00 van írva a felvonuláshoz ! azon a képen amit betettél oda meg 12:00