Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallom segbbebasztak
nemtudom mikor megyünk, de vasárnap gyere pályázni
a motorosfesztes napijegyet ha hozzászámolod már nem olyan nehéz
hát akkor jól van akkor, az a lényeg. kis izgalom meg kellett
zsír
Köszönöm szépen
basszátok meg
Mondom, olyat kapott most se tudja mit beszél

Nem lesz semmi belőle....max annyi, hogy pár napig kifog esni a szar belőled
testüteg?

Ruházat, csomag átvizsgálás...alsógatyában... testüteg vizsgálat nem volt....amúgy meg bekaphatod hála istennek semmi következménye nem lesz
Az eget... csillagokkal
Szevasz nigger Nem belebüfögő verseny ez HE

Nálatok kék a zöld határ Jaceknak is lehet kék volt mert mikor tolták hátulról csak az eget látta
aszittem kék
A motozás fogalma kimeríti a testüreg vizsgálatát is......volt az is vagy csak ruházat-csomag átvizsgálás? De te biztos élvezted, ha felcsusszant valami ottan a hátsó féltekén

Kell nektek a románok felé kavarni, hiába zöld határ...
Átmentünk biciklizni itt bagamérnál...a románok kihívták a rendőröket..kerestek minket egész este, aztán barátnőmnél nem volt személyi..bevittek..kihallgatás, vetkőztetés, motozás, jegyzőkönyv, meg magyarországon ugyan ez a határnál, mert odáig hoztak minket..ott adtak ki muteréknak..
azigen, hogy csináltátok?
Hali! 8500ft? pályadij..elég azt elinni kb az annyi mint....8500/1500=5.6liter pálinka..10fő/5.5l=1fő/0.56litel pálinka..eredmény= .)))Csak viccnek szántam de a román túrával mi az újság..az jobban érdekelne! A pokolgépre pedig én megyek az tuti... http://youtu.be/z2xcdX5R7LA
Ha ilyen ido lesz meg nekem se tuti
Nekem még a motoros találkozó se tuti mostmár...most jöttem haza romániából a rendőrségről....elkaptak határsértéssel 3-mónkat
én mindig kiabálok mindenkinek és a végén jó ha jön 1 ember
Vasárnap sajna még nem tudok menni. Kint leszek...De majd kiabálj pls, ha mentek!
Húúú akkor engem sokan nem kamáznak ezéé!
Én vasárnapra tervezem!