Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1mm falú gyűrű ami kivül 37, belül 35. nekem érdekes nem nyomja ki
megnézem én , aki utólag még leesztergál a csapágyból
15 perc...várj meg lécccci mert fontos
Milyen 1mm? 2mm van a két csapágy között... és ha 15x38-as csapágyat vennék bele és leszedetnék egy milit a csapágyból? Azt mondja a srác, hgy ő kihézagolta a 15x35-öst, de vagy 2 hét után kinyomta. Amúgy nekem ingyenbe lennének a kerekek, szal sztem elbiznyicelem, aztán megoldom valahogy..ha meg nem megy akkor max tovább adom
Na mi van Jacek, nem gyüssz msnre?
ja alakulgat lassan. neked hogy van?
máskor ha erre jársz csörgess meg nyugodtan
Persze értem, ritka, h mindenkinek összejöjjön minden időpontilag-pézileg. Lesz még jó idő biztos, aszt összeegyeztetjük.
ahogy érzed csak én meg most fogok ráérni...
voltam a multhéten a biharba, ma meg kint verettem a tankin meg a környékén, de jövőhéten szétcsapom az agyam, majd gépelek a rákövetkezőn
jah mentek a motoros banzájra én inkább motorozok
sztem vasárnap reggel nem leszek én még alkalmas semmiféle motorral hajtott jármű vezetésére
szeva Zé! jövöheti program mi lesz? nincs kedved jönni Vasárnap Rabócsiringre?
Esztergáltatni kell a csapágy külső rolnijára azt az 1mm vastag gyűrűt aszt be kell ütni a csapágyfészekbe a csapággyal együtt. Nekem is úgy van most a berg endurószett elejébe, mert sokk lett volna a gyári csapágyat rendelni bele.
Okés
majd msn-en
előfordul néha...térded alakul ?
Oksa
vasárnap este megbeszéljük
Zééé! Te nagy mester vagy ebbe a SM fabrikálásba..egyik DT-s srác megunta a szopást vele és eladná a kerekeket, annyi a hézag, hogy a DT-nek 15-ös tengelye van, ennek meg 12-es és egy 15x37-es csapágy kéne bele....VISZONT..ilyet nem lehet kapni...csak 15x35-öst..estelge tudnál rá valami megoldást? hézagolás esélytelen mert kinyomja
Ebay-ről kéne rendelni egy kis apróságot...megrendelnéd nekem?
csá, mond!
GABI! GABI! Jelentkezz
Mi mindenképp nem lesz az rossz..majd meglátod
Repül az idő... :)))