Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól mondod, nagy gratula neki!
Halihó!

Mikor lesz következő nagyobb pályázás? Lehet kimennék én is tesztelni

Ricsi!
Feltöltötték az eredményeket, grat!
ezzel nem azt mondtam hogy megyek kunmadáron voltam vagy kétszer, annak is már jó pár éve. én se vagyok motorostalálkozós.. inkább mindig az erdőbe mentem még utcán is keveset mentem, hiába volt rendszámos gép
ahogy érzitek, én inkább még mindig amellett vagyok h. kicsengetek egy pályanap árát és ott szétmotorozom magam minthogy eligyam azt a pénzt
inni kell aztán ha már te is az vagy nem tűnik fel
Részben erről szólnak ezek a találkozók, ez hozzátartozik úgymond. Én spec szívesen elnézem/hallgatom ahogy orrvérzésig tiltatják a vasakat. Viszont én meg a részeg embereket nem kamázom.
igazából én nem csípem azokat az embereket akik ott mutatják meg mekkora motorosok, hogy tiltáson veretik 5 percig a motort oda vissza részegen.... stb a buli végén meg feltoltja a motort a futóra aszt megy haza autóval....
csak abból gondoltam hogy nem vagy odáig a motoros találkozóért
dettó
nagyon ritkán, de akkor csontrészegre
Gabi,remélem nem leszek személyes ezzel a kérdéssel,de szoktál lerészegedni haveri társaságba,vagy csak szolidan sörözni,borozni?
nekem a KTM-be is persellyel volt megoldva. kicsi tengely - nagy csapágy, közé egy cső, aminek van pereme hogy ne tudjon csúszkálni oldalra. eccerű
én alapból le vagyok, de mozsd méglejjebb
na hétvégén lealjasodunk ?
Nem érted meg, h most mindenki inkább alkeszkodni megy? Hajolj meg a többség akarata előtt és gyere te is
Te meg inkább csak gyere Máriapócsra vasárnap He sose jösz már el velem?
Bízzál Zé bácsiba, nekem is eme módon van megoldva a DR-Z-m kereke, mer a SM agyba, amit vettem, belemart a régi csapágy háza, így fel lett esztergálva, majd bele egy alu gyűrű passzentosra, és abba a csapágy... Hibbbátlan.
Képen látható cross gumik eladóak. Első nagyon jó állapotban, 80/100-21es. Hátsó kicsit kopottabb, de még bőven jó, 110/100-18-as.Első 4000ft, hátsó 2000ft. mail:jozyka84@hotmail.com
Jóóvagymáá' írtammáá'
Na..akkor egy olyat majd csináltatok... Köszi
letelt
persze, a mérnökök meg mind hülyék a golyópálya falvastagságát kiszámolni
köszörülni lehet