ezzel nem azt mondtam hogy megyek kunmadáron voltam vagy kétszer, annak is már jó pár éve. én se vagyok motorostalálkozós.. inkább mindig az erdőbe mentem még utcán is keveset mentem, hiába volt rendszámos gép
Részben erről szólnak ezek a találkozók, ez hozzátartozik úgymond. Én spec szívesen elnézem/hallgatom ahogy orrvérzésig tiltatják a vasakat. Viszont én meg a részeg embereket nem kamázom.
igazából én nem csípem azokat az embereket akik ott mutatják meg mekkora motorosok, hogy tiltáson veretik 5 percig a motort oda vissza részegen.... stb a buli végén meg feltoltja a motort a futóra aszt megy haza autóval....
Bízzál Zé bácsiba, nekem is eme módon van megoldva a DR-Z-m kereke, mer a SM agyba, amit vettem, belemart a régi csapágy háza, így fel lett esztergálva, majd bele egy alu gyűrű passzentosra, és abba a csapágy... Hibbbátlan.
Képen látható cross gumik eladóak. Első nagyon jó állapotban, 80/100-21es. Hátsó kicsit kopottabb, de még bőven jó, 110/100-18-as.Első 4000ft, hátsó 2000ft. mail:jozyka84@hotmail.com
Mikor lesz következő nagyobb pályázás? Lehet kimennék én is tesztelni
Ricsi!
Feltöltötték az eredményeket, grat!