Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ha mész gépelni (füvet nyírni) akkor majd lőjed a fotókat közbe, rá is csatolhatod és akkor go-pro kameraként üzemel
sok bódogságot
Na szasztok-e!
Van már fotógép...meg fűnyíró...ezeket kaptam születésnapomra
akkor arra használtad amire "való", suliba járni
hát haver,megvolt a motor,de minek azt nem tudom,mert suliba jártam nem volt lóvém költeni rá,még szinte tankolni se
most próbálok baszni az életemmel valami,elhelyezkedni,lesz lé,nézünk egy újabb kétkerekűűűűt
nem voltál a ktm-eddel pályán?
láttam te sem bírtad megállni hogy ne lőj párat a ktm-ekről!
ha nekem is lesz majd egyszer valami retek,csak kinézek valami pályára,mert nem akarok véleményt alkotni hogy még nem is próbáltam
nem volt gond a gumik felmelegítésével sem
Megérkeztetek szerencsésen?
nem fáztatok gondolom
tömeg az volt !
ha nem volt vagy 800 motor akkor egyse, nameg celziuszfokba se szegénykedtünk...olyan vagyok most mint egy sült garnéla
nem hiányzik nekem a tél már, örülök a nyárnak legalább nem csúszik az út
nemhogy jöttél vóna a Vigyázóra, félméteres hóba ültünk tennapelőtt Szőkekapitánnyal és még nem is nagyon olvadt
ott jó szar lehetett, abból kiindulva h. ott nincs fa, de ahol voltunk rabócsiringen a fa alatt is 30 fok volt, vagy melegebb...
ingyen se mennék, me tömegiszonyom van
anélkül nemnagyon megyek sehová. Táskámban személyi, lakáskulcs, tampon , pálinka tudod..
kunmadarason nemvótatok?
nemvótam sehol, barkácsoltam a garázsba
pályinkát hozzá' getzi!
na mien votl a salakmotor? nemhogy rabócsringre jöttél vón
juh héj.
Oks, monnyuk ha nem lesz sokk a meló, akkor kimegyek má' prénteken, de akkor a szombatra koncentrálok
legyen az a nap a SZOMBAT ?
jóvan.....mék nap gyössz E?