Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az csecs TJ! valaki esetleg jön Máriapócsra ökörködni? Zéé?
Jess, gyárilag az, vmilyen Gilera motornak a kiegyenlítő tartálya. Igazság szerint nem tudom, h honnan van, mert 1x csak ráakadtam a garázsban és rákötöttem a hűtőjére, h megtakarítsak némi hűtőfolyadékot, amikor szamovárrá változik a kukaberg
#zé a kis "flaska" a kormány mögött kiegyenlítőtartályként funkcionál?
honnan tudok olyat szermányolni?
...sokkot kaptál a Vigyázótúl ,
na , mi lelt?
Bocs Gabi, de nemfogok tudni menni.
no, akkor jossz holnap pocsra? Hozzad asszonyt is legyen ki fenykepezzen :) ;)
Az hát itt lesz a pikcsör a mai napról, meg lesz majd vidi is hónap, h miként dobáltam a motrot a Vigyázó oldalába
Hazaértünk épségben, némi technikai problémával...
Itthon vagytok-e már?
Milyen volt meséljetek
Gratulálok Mr Grab.!

Láttalak tegnap, nagyon jól mentél!
Bár néha voltak kisebb technikai hibák, ahogy láttam, de hát ez egy ilyen sport...ezért szeretjük. :)
A végén én is mentem pár kört... kedvet kaptam pályázni!
Legközelebb lehet nevezek én is.
Köszi!
Dobtam egy mailt!
Köszi Zoli! :)
hello, kintvoltam az udvaron... sajna nem tudok menni, csak kedden
Hello. Igen a fene egye meg, nem akart összejönni a közös motorozás, de remélem még idén betudjuk pótolni.
Mekkaptam az sms-t, híttalak is egyből, csak nem vetted fel . Biztos motoroltál, ugyi ?
Naszóval, sajna nem megyek, ma is voltunk Pócsolni a motorosnap után (felengedtek minket vagy 8-10 kör erejéig, hogy legyen fogalmunk az új pályáról a holnap-holnaputáni versenyhez ).
Sok lenne a jóból, így is két nap verseny meg a mai nap lesz a kis testemben, nem bírom én már az ilyen strapát . Majd legközelebb !
Egyébként kinézhettek, ha van kedvetek, holnap elvileg lesz supermoto futam is !
HI! Örülök annak hogy sétálgatsz. Vérzik a szívem hogy nem DOKIZTUNK ami késik nem múlik
ÁÁÁ lövetném már én is a picsába máá. Kimegyek sétálni oszt mindenfele jönnek mennek a motorok, nekem meg vérzik a szívem.
de tiltja valaki martinka alatt
háá be 3 hengerezett,,, felszedett a karbi valami szutykot.....
Vettem 4 gyertyát azt is kicseréli, meg beszinkronozza,,,rendbe teszi!

Ti meg lövessétek isten király idő volt ma!
Azt nem tudom, hogy ki csinálta, de én ismerek 1 srácot, aki nekem csinálta, baráti árba. Őt ajánlom. Ha érdekel, megadhatom az elérhetőségét.
mit csináltatsz megint rajta?
Ma jót motoroztam pókig. Kár, hogy ott l kellett rakni.
Miskolci fórumon szokott írkálni egy Breki nevű srác, ő a 660-as XT-jére csináltatott elég szép ülést.(Nem méregdrága Tommototst) Tőle kérdezz rá.
Az én két fiam meg kettétörte múlt héten a Romet Ponyját. Mondjuk, nekik ez nem fájt...