Az árat nem tudom..4 ezerre gondoltam, de a profilmélységtől függ nem új állapotú az biztos..ha 4-ért jó akkor viheted...vagy esetleg minimálisat alkudhatsz
Nem is 80-as hanem 60-as szóval 120/60 ZR17 Amúgy Pirelli Diablo. DOT 2206-van ráírva...nem tudom mit jelenthet. amúgy profil mélységet nem tudok most..holnap mérhetek ha gondolod, de nem egy nagyon jó állapotú..sztem 3mm körül van rajta..max az oldalán kicsit több olcsón adom azéé' jóó
Helló!
Szeghalmon a MOL benzinkúton egy német kolléga bajban van! A kulcsát elvesztette miközben átöltözött a benzinkút wc-jében!
a kutasok nem láttak semmit! (kollégáim) nem megszokott dolog hogy a benzinkúton ellopnak valamit (ezen a kúton)! Aki esetleg tud segíteni valahogy a probléma az üzenet írásakor aktuális sajnos!
megtalálja az úriembert a benzinkúton!
akiknek cross gumi kell! hátha érdekel valakit, és itt van a közelben
Mennyiért adod őket?
Na és mennyiért adod?
az email cime: r-17@freemail.hu
van neki sok gumma, elég fasza árban, olyanra vágja amilyenre akarod.
Szeghalmon a MOL benzinkúton egy német kolléga bajban van! A kulcsát elvesztette miközben átöltözött a benzinkút wc-jében!
a kutasok nem láttak semmit! (kollégáim) nem megszokott dolog hogy a benzinkúton ellopnak valamit (ezen a kúton)! Aki esetleg tud segíteni valahogy a probléma az üzenet írásakor aktuális sajnos!
megtalálja az úriembert a benzinkúton!
mennyi?