Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső oksa..a héten érte megyek ha minden igaz
Hi. Megjött a cuccod egyenesen China-ból , nálam átvehető este 6utániidőpontokban.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
akiknek cross gumi kell! hátha érdekel valakit, és itt van a közelben
Az árat nem tudom..4 ezerre gondoltam, de a profilmélységtől függ nem új állapotú az biztos..ha 4-ért jó akkor viheted...vagy esetleg minimálisat alkudhatsz
Köszi az eddigi infókat, akkor még az ár és a profilmélység hiányzik...
2006. 22.heti gyártás
Nem is 80-as hanem 60-as szóval 120/60 ZR17 Amúgy Pirelli Diablo. DOT 2206-van ráírva...nem tudom mit jelenthet. amúgy profil mélységet nem tudok most..holnap mérhetek ha gondolod, de nem egy nagyon jó állapotú..sztem 3mm körül van rajta..max az oldalán kicsit több olcsón adom azéé' jóó
Hány mm a profilmélység?
Mennyiért adod őket?
Mi a márkája és hány éves? Biztosan tudod, hogy a DOT szám, amiből meg lehet állapítani... Profil mélység?
Na és mennyiért adod?
hmm, kicsit olcsóbra gondoltam
inkább vizsgázzál lefele hogy jöhess te is csapatni a pályára
na háj, itt találtam a csókát az apróba: http://www.kepesmotor.hu/slick...

az email cime: r-17@freemail.hu
van neki sok gumma, elég fasza árban, olyanra vágja amilyenre akarod.
Köszönöm! Remélem hamarosan találkozunk a pályán... Egyszeriben micsoda bidznicölés indúlt itt meg!...
dede, az ebből befolyó bevételt jótékony célokra ajánlom fel.... KTM tömítésszett vásárlásra....meg KTM fényszóró javításra... ilyesmi :D
Jó,jó!
MEGOLDVA!
Jó lesz az. Holnap délután jelentkezek érte
Hátsóm ilyen van! METZELER 140/80 R18 6DAYS EXTREME
Hali ! 6000/db Nincs letörve egy bütyök sem,sem berepedezve!
Helló!
Szeghalmon a MOL benzinkúton egy német kolléga bajban van! A kulcsát elvesztette miközben átöltözött a benzinkút wc-jében!
a kutasok nem láttak semmit! (kollégáim) nem megszokott dolog hogy a benzinkúton ellopnak valamit (ezen a kúton)! Aki esetleg tud segíteni valahogy a probléma az üzenet írásakor aktuális sajnos!
megtalálja az úriembert a benzinkúton!
nincs valakinek gumibelsője? 150/70x17-es gumihoz kéne...
üdv,
mennyi?
Üdv, háccsó nincs?
Urak! gumi?